MY+ BOX - ÁPRILIS

Április elérkeztével megjelent legfrissebb MY+ BOX meglepetésdobozunk! Havi rendszerességű meglepetésdoboz sorozatunk ehavi tartalma szokás szerint titok, de garantáltan nem okoz csalódást a NON+ kedvelőinek! Az áprilisi MY+ BOX április 14-ig rendelhető meg webshopunkból és április végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-termékeket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk! Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Áprilisi meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy mi került a márciusi összeállításba!

Saját kollekciónkból a márciusi meglepetésdobozba könyékig érő pólónk királykék pamut változata került, egy igazi szuperkényelmes és univerzális alapdarab, a tavaszi ruhatár egyik ígéretes kedvence!

Márciusi meglepetésdobozunkba saját termékünk mellé két általunk is használt és különösen szeretett kozmetikum-kedvenc került, biztosak vagyunk benne, hogy Ti is szeretni fogjátok őket! 

A Panarom Teafa kézkréme extra szűz olívaolajból, kakaóvajból és kókuszolaj tökéletes házasságából készül, kifejezetten nagyon száraz bőr gazdag ápolására. A benne lévő orvosi levendula illóolaj gyöngéden és hatékonyan nyugtatja a bőrt, a teafa illóolaj pedig a hatóanyagainak köszönhetően aktív regenerálást és frissességet jelent a kézbőr számára.

Adrienne Feller kizárólag természetes, prémium minőségű alapanyagokból készült Hungarian Bath luxus szappanjait magyar termálvízből, sheavajból, szicíliai olivaolajból és prémium minőségű illóolajokból komponálták meg. Főbb összetevők: olivaolaj, sheavaj, pálmaolaj (bio farm), vadalma virágesszencia, narancs esszencia, fahéj-, és szegfűszeg illóolaj. Igazi vitalizáló, regeneráló, kényeztető élmény a mindennapokra!

Áprilisi MY+ BOX meglepetésdobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, ezt előre garantáljuk! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK