MY+ BOX AUGUSZTUS

Mától 2 héten át, augusztus 14-ig kapható webshopunkban MY+ BOX meglepetés-dobozunk!

Hiszünk benne, hogy mindenki szereti a klassz meglepetéseket és sokszor különleges alkalom sem kell hozzá, hogy kedveskedj magadnak, vagy szeretteidnek egy izgalmas ajándékkal! 

Augusztusi meglepetésdobozunkba is extra hazai tervezői darabok kerülnek egy saját termékünk mellé! Garantáltan szeretni fogod!

Ahogy minden hónapban, most is megmutatjuk, mit rejtettünk az előző havi meglepetésdobozba, íme:

Júliusi meglepetésdobozunkba egy vadonatúj, még sosem látott NON+ termék került: ez nem más, mint bő, ujjatlan, sport hátú trikónk, méghozzá egy különösen népszerű, szupervidám és megunhatatlan, fáradt rózsaszín pamut anyagból. Ennél kényelmesebb és vagányabb nyári felsőt el sem tudunk képzelni, és ez a szemet vonzó málnafagyi szín még ellenállhatatlanabbá teszi Biztosak vagyunk benne, hogy örömmel viseli majd minden júliusi MY+ BOX tulajdonos!

Hatalmas kedvencünk a Bomo Art papírmanufaktúra, ahol immáron több mint 20 éve készülnek a kézzel kötött füzetek, naplók, gyönyörű szép papírtermékek. A Bomo Art kollekciójában folyamatosan újabbnál-újabb minták jelennek meg, amelyeket Hollósi Éva grafikusművész kézi rajzai tesznek különlegessé. Júliusi meglepetésdobozunkba a rózsaszín bűvöletében a vizililiomos-flamingós jegyzettömböt választottuk, amelynek letéphető 72 lapja elegendő helyet biztosít, hogy összeírjuk napi otthoni, vagy munkahelyi teendőinket.

A Bomo Art kínálatában a saját tervezésű és készítésű papírtermékek mellett igazi író- és rajzszer különlegességeket is találunk: tinták, tollak, ceruzák, hegyezők és egyéb csodás kellékek ízléses és egyedi kínálatát vonultatják fel. Ezek közül egy extra darabot választottunk a jegyzettömb mellé: a mechanikus ceruza elegáns külsejével emlékeztet egy klasszikus fa ceruzára. Rendkívül finom grafithegye tökéletesen választás azok számára, akik szupervékonyan szeretnek írni. Biztosak vagyunk benne, hogy mindekinek az a szín jutott, ami leginkább illik hozzá!

Augusztusi meglepetésdobozunk most is két héten át, augusztus 14-ig rendelhető meg kizárólag webshopunkból.

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK