MY+ BOX DECEMBER

Megérkezett decemberi MY+ BOX meglepetésdobozunk! A csomag tartalmát előre most sem áruljuk el, de biztos, hogy szeretni fogjátok! 

A decemberi MY+ BOX 14-éig rendelhető meg webshopunkból és még karácsony előtt kiszállításra kerül!

Meglepetésdoboz-sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-terméket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk!

Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Decemberi meglepetésdobozunk kapcsán most megmutatjuk, mi került a novemberi összeállításba, íme: 

Novemberben két saját termékünk is került a meglepetésdobozba: NON751 V kivágású hosszú ujjú pólónk sötétkék pamutból és a hozzá illő NON17 hajpánt, mellyel tökéletes szettet alkot!

Saját termékeink mellé ezúttal a L'amia Natura Pure shea vajas hidratáló arctisztítóját választottuk, mely gyengéden, de hatékonyan tisztít, ápol és hidratál. Használata után a bőr puha és természetesen ápolt lesz, így a száraz bőrnek nincs szüksége éjszakai készítményekre. 

Decemberi MY+ BOX dobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, melyeket kár lenne kihagyni! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK