MY+ BOX FEBRUÁR

Minden hónap elején - így most is - megjelenik egyedi, hazai tervezők által készített ajándékokat tartalmazó meglepetésdobozunk, a MY+ BOX!

Mivel kifejezetten meglepetésről van szó, most sem árulhatjuk el, mit rejt a doboz, de abban biztosak lehettek, hogy csupa klassz ajándék került bele ezúttal is, hiszen mindig olyasmit választunk, ami illik a NON+ szellemiségéhez és stílusához!

Februári meglepetésdobozunk február 1. és 14. között rendelhető webshopunkból!

Februári meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán most is, ahogy minden hónapban megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk!

Íme:

A közelmúltban jónéhány új darabbal bővült DESIGN+ kiegészítő kollekciónk.

A DESIGN+ papírtermékek közül a Malinovka papírmanufaktúrával együttműködésben létrejött ponthálós jegyzetfüzetünk és asztali TODO-listánk került a januári MY+BOX-ba.

A "bullet journal" típusú füzet pontozott lapjai ideálisak a jegyzeteléshez, íráshoz, segédpontokkal vezetett rajzoláshoz, illetve egyéni "keretrendszer" kialakításához. Cérnafűzött, ezért tartós és strapabíró, ennek a kötészeti megoldásnak a következtében teljesen, azaz 180 fokra nyitható. A puha fedeles papírborító miatt könnyű, így bárhová és bármikor magunkkal vihetjük.

A TO DO notepad asztali tervező A4-es méretű, heti bontása alkalmas a teendők és feladatok áttekinthető feljegyzésére. Az irodában és a home office-ban is kifejezetten hasznos lehet a munkafolyamatok, tennivalók szervezéséhez.

A Todasbonobas magyar-spanyol alkotópáros tárgyaira különleges szociális érzékenység jellemző, designprojektjeik fontos társadalmi kérdésekre hívják fel a figyelmet.

A GIRA testpozitív projekt keretében az általánosan elfogadott szépségideálokat kérdőjelezik meg. A fából készült pörgőket a női test tiszteletére alkották meg. Vizuális megközelítésük arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy az emberi testet sokféleségében fogadjuk el, mert minden test más, mind egyedi. Tökéletlenül tökéletes!

Ha lemaradtál januári MY+ BOX dobozunkról, a jegyzetfüzetet és az asztali tervezőt megtalálod DESIGN+ kiegészítő kollekciónk kínálatában!

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK