MY+ BOX JANUÁR

Megérkezett webshopunkba a MY+ BOX meglepetésdoboz legfrissebb, januári kiadása, melybe szokás szerint csupa izgalmas hazai designtárgy került!

A meglepetés az meglepetés, ezért nem árulhatjuk el, hogy pontosan mi is van a januári dobozban, de mint mindig, most is igyekeztünk olyan ajándékokat belerejteni számotokra, amelyeknek mi is örülnénk, és amelyek hűen tükrözik a NON+ márka szellemiségét!

Januári meglepetésdobozunk január 1. és 14. rendelhető meg webshopunkból!

Januári meglepetésdobozunk megjelenésének kapcsán szokás szerint most is megmutatjuk, mit rejtett előző, decemberi MY+ BOX-unk! Íme:

A NON+ tervezője, Kiss Saci eredendően tervezőgrafikus-tipográfus végzettségű. Karácsonyi MY+ BOX-unk különlegessége, hogy két tárgy is került bele Saci saját tervezésében!

A NON+ vásárlók számára már bizonyára ismerősek egyedi képeslapjaink, melyeket egy-egy megrendelés mellett a csomagban találhatnak - ezekből a képeslapokból készült most egy 5 db-os csomag, csupa szeretet-üzenettel, garantáltan örülni fog, aki megkapja!

A képeslapokhoz hasonlóan a Saci által tervezett 2021-es naptár is a NON+ra jellemző ízléses minimalizmus stílusát követi. A NON+ naptár Tools to Liveby fém huzal csipesszel összefogott lapokból áll. Minden lap 1 hónapot mutat és minden hónaphoz tartozik egy-egy fontos üzenet is, így válik belőle szerethető, hasznos papírélmény minden napra!

A „dailyplus” KeepCup egy tökéletes és hasznos hordozható „bögre” a kávé szerelmeseinek. A KeepCup Brew Cork egy 340 ml divatos és környezetbarát hőtartó bögre utazáshoz, amelynek küldetése, hogy helyettesítse az eldobható poharakat. A bögre 100%ban újrahasznosítható, nem mérgező, BPA/BPS mentes anyagokból, extra tartós, edzett nátrium-kálium üvegből, komposztálható portugál parafából, és műanyagból készült.

Ha lemaradtál decemberi MY+ BOX-unk meglepetéseiről, most DESIGN+ kollekciónk kínálatában megtalálod őket!

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK