MY+ BOX JANUÁR

2021 jan. 01.

MY+ BOX JANUÁR

Megérkezett webshopunkba a MY+ BOX meglepetésdoboz legfrissebb, januári kiadása, melybe szokás szerint csupa izgalmas hazai designtárgy került!

A meglepetés az meglepetés, ezért nem árulhatjuk el, hogy pontosan mi is van a januári dobozban, de mint mindig, most is igyekeztünk olyan ajándékokat belerejteni számotokra, amelyeknek mi is örülnénk, és amelyek hűen tükrözik a NON+ márka szellemiségét!

Januári meglepetésdobozunk január 1. és 14. rendelhető meg webshopunkból!

Januári meglepetésdobozunk megjelenésének kapcsán szokás szerint most is megmutatjuk, mit rejtett előző, decemberi MY+ BOX-unk! Íme:

A NON+ tervezője, Kiss Saci eredendően tervezőgrafikus-tipográfus végzettségű. Karácsonyi MY+ BOX-unk különlegessége, hogy két tárgy is került bele Saci saját tervezésében!

A NON+ vásárlók számára már bizonyára ismerősek egyedi képeslapjaink, melyeket egy-egy megrendelés mellett a csomagban találhatnak - ezekből a képeslapokból készült most egy 5 db-os csomag, csupa szeretet-üzenettel, garantáltan örülni fog, aki megkapja!

A képeslapokhoz hasonlóan a Saci által tervezett 2021-es naptár is a NON+ra jellemző ízléses minimalizmus stílusát követi. A NON+ naptár Tools to Liveby fém huzal csipesszel összefogott lapokból áll. Minden lap 1 hónapot mutat és minden hónaphoz tartozik egy-egy fontos üzenet is, így válik belőle szerethető, hasznos papírélmény minden napra!

A „dailyplus” KeepCup egy tökéletes és hasznos hordozható „bögre” a kávé szerelmeseinek. A KeepCup Brew Cork egy 340 ml divatos és környezetbarát hőtartó bögre utazáshoz, amelynek küldetése, hogy helyettesítse az eldobható poharakat. A bögre 100%ban újrahasznosítható, nem mérgező, BPA/BPS mentes anyagokból, extra tartós, edzett nátrium-kálium üvegből, komposztálható portugál parafából, és műanyagból készült.

Ha lemaradtál decemberi MY+ BOX-unk meglepetéseiről, most DESIGN+ kollekciónk kínálatában megtalálod őket!

 
Még több cikk

KÖTÖTT KOLLEKCIÓ
KÖTÖTT KOLLEKCIÓ

2021 jan. 18.

Megérkeztek kék kötött fazonjaink!

Olvass tovább

HETI SZETT AKCIÓ
HETI SZETT AKCIÓ

2021 jan. 11.

18 fazon 7 napon át 30% kedvezménnyel!

Olvass tovább

NON+ BASIC TÉLI ÚJDONSÁGOK
NON+ BASIC TÉLI ÚJDONSÁGOK

2020 dec. 28.

Stílusos téli fazonokkal bővült BASIC kollekciónk!

Olvass tovább

KÖTÖTT KOLLEKCIÓ