MY+ BOX - JANUÁR

Az új évvel együtt megérkezett a MY+ BOX meglepetésdobozunk ezévi első kiadása! A meglepetésdoboz január 14-ig rendelhető és a hónap végén kerül kiszállításra!

A meglepetésdoboz sorozat ötletét a magyar design iránti rajongásunk és a jó minőségű, igényes hazai termékek és kisvállalkozások népszerűsítésének szándéka hívta életre. Minden hónapban egy újabb izgalmas válogatással készülünk, amelyben egy NON+ termék mellé olyan kiegészítőket, gasztro-termékeket, vagy szépségápolási meglepetést választunk, amelyek illenek a NON+ stílusához és szellemiségéhez és amelyeket mi is nagy örömmel fogadnánk!

Januári meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy mi került a decemberi összeállításba!

Saját termékeink közül egy szuper újdonság, a MIZU LIFE #dailyplus kulacs került a dobozba. A 18/8-as rozsdamentes acél egyfalú palack sima és könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy útközben kis helyeken is elrejthető, befér egy kisebb táskába is. Kényelmes, csavaros záródása könnyűvé teszi használatát. A kulacs NON+ -os karakterét egy + jellel és a #dailyplus felirattal kapta meg. Ez az egyszerű, de sokatmondó üzenet arra utal, hogy egy kis napi plusz - legyen az ruha, kiegészítő, vagy lakberendezési tárgy - igenis sokat hozzáad ízlésesen, funkcionálisan, szerethetően, lélekhez szólóan a mindennapjainkhoz. A #dailyplus kulacs januártól elérhető lesz DESIGN+ kollekciónk kínálatában. 

A Mendula műhelyében csakis a legjobb minőségű, természetes aszalt gyümölcsök és olajos magvak felhasználásával készülnek szuperfinom granolák, magkrémek és gyümölcsszeletek. Karácsonyi magkeverékük a karácsonyi vásárok illatait és ízeit - fahéjat, narancsot, pirított magokat - zárja egy gyönyörű dobozba, hogy azt bármikor felidézhessétek. A karácsonyi magmix fahéjas-cukrozott mandula-, pekándió- és törökmogyorószemek, és téli gyümölcsök: aszalt alma és kandírozott narancshéj szuperfinom keveréke. 

A Makers' Market Budapest legújabb design vására, ahol helyi alkotók kis szériás kézműves tárgyainak izgalmas válogatása mutatkozik be minden hónapban. Mint jól tudjátok, szívügyünk a magyar design, ezért nagy örömmel fogadtuk ezt az új kezdeményezést, aminek különlegessége, hogy a látogatók a tárgyak alkotóival is személyesen találkozhatnak, emellett izgalmas workshopokon is részt vehetnek szuper hangulatban! Decemberi MY+ BOX dobozunkba a Makers' Market bevásárlótáskája is bekerült, amelynek mintáját Beke Barbara tervezte. 

Januári MY+ BOX meglepetésdobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, ezt előre garantáljuk! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

 

 

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK