MY+ BOX JÚLIUS

Július 1-jén megérkezett legfrissebb MY+ BOX meglepetésdobozunk! Most sem áruljuk el előre, hogy mi van a dobozban, hiszen ez a meglepetés lényege, de garantáljuk, hogy ezúttal sem okozunk csalódást a NON+ kedvelőinek! A júliusi MY+ BOX 14-éig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz -sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-terméket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk! Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Júliusi meglepetésdobozunk kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy mi került a júniusi összeállításba, íme:

Saját termékeink közül a júniusi dobozba egy szupercsinos és vagány felsőt választottunk: NON315 fél vállas felsőnk szűk, testhez álló, sportosan elegáns viselet – az eleje dupla anyagból készül. Webshopunkban jelenleg fekete és fehér színben kapható.

Ehhez a nagyon menő darabhoz további szépségeket választottunk egyrészt a Bomo Art Budapest papír és írószer-birodalom kínálatából: ezek a szépséges, minimalista, minőségi tollak, vagy ceruzák, melyeknek színes verzióik korábban már szerepeltek a MY+ BOX-ban. A nagy sikerre való tekintettel most monokróm verziójukra esett a választásunk - egyes csomagokba toll, míg másokba ceruza került, véletlenszerűen.  

A mechanikus ceruza és a toll elegáns külseje klasszikus, fából készült ceruzára emlékeztet. A ceruza Rendkívül finom, 0,5 mm-es grafitheggyel rendelkezik, ami tökéletes választás azok számára, akik szupervékonyan szeretnek írni. A tűhegyű toll 0,5 mm-es fekete Ohto Refill 175NP betéttel rendelkezik, és újratölthető. Ez az egészen vékonyan fogó golyóstoll pont olyan nagyszerűen néz ki, mint amilyen remekül ír.

Másrészt pedig egyik legkedvesebb hazai design márkánk, a Greenway kollekciójából ezúttal a Palo Santo füstölőfát választottuk a MY+ BOX-ba. Ez az intenzív, aromás illatú füstölőfa gazdag illóolajtartalmának köszönhetően különleges hangulatot kölcsönöz a térnek. Édeskés, erőteljes illatot áraszt, ezért elegendő naponta néhányszor használni. Könnyen meg lehet gyújtani, majd a lángot elfújni és a felszálló füst belengi a teret. 

 

Júliusi MY+ BOX dobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, ezt előre garantáljuk! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK