MY+ BOX MÁJUS

Május 1-jén megjelent legfrissebb MY+ BOX meglepetésdobozunk! Havi rendszerességű meglepetésdoboz sorozatunk aktuális tartalma egyelőre most is titok, de garantáltan nem okoz csalódást a NON+ kedvelőinek! A májusi MY+ BOX május 14-ig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-termékeket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk! Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Májusi meglepetésdobozunk kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy mi került az áprilisi összeállításba!

Saját kollekciónkból egy igazi nyári alapdarab, fekete zsinórpántos top-unk került az áprilisi meglepetésdobozba modal anyagból, egy hozzá való praktikus hajpánttal.

A FIÓK Budapest egyik legizgalmasabb kincslelő helye papírtermékek, írószerek és kreatív eszközök kedvelőinek, egy alternatív design papírbolt a minőségi és különleges tárgyak rajongóinak. Áprilisi meglepetésdobozunkba tőlük választottunk néhány szépséget: kavicsos és kagylós jegyzettömböt a fontos emlékeztetők számára, egy kiváló minőségű Leuchtturm1917 ceruzát és egy hozzá tartozó speciális tolltartó gumit, amelynek segítségével a ceruza a jegyzetfüzet hátsó borítójához ragasztható. A ceruza és a tolltartó öt különböző színben került a csomagokba. 

Májusi MY+ BOX meglepetésdobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, ezt előre garantáljuk! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK