MY+ BOX MÁJUS - Már kapható legújabb meglepetésdobozunk!

Eljött végre az igazi tavasz május 1-jével, ennél jobb alkalom nem is adódhat, hogy meglepd magad, vagy egy számodra kedves barátot, családtagot legújabb meglepetésdobozunkkalMint minden hónapban, most is egy egyedi hazai tervezői darab kerül egy NON+ termék mellé, de hogy mik ezek, az meglepetés :) Egy dolog biztos: nem okozunk csalódást!,

Ahogy minden hónapban, most is megmutatjuk legfrissebb meglepetésdobozunk megjelenésének alkalmából, hogy mit rejtettünk az előző havi MY+ BOXba, íme:

Áprilisi meglepetés dobozunk tartalma minden részletében ZÖLD: először is egy vadonatúj NON+ modellt választottunk számotokra a csomagba!

Ez a light green melange pamutból készült kenguru zsebes, laza, rövid ujjú póló egész nyáron kényelmes viselet lehet a könnyed mindennapokhoz! A cirmos melange pamut különböző árnyalatai korábban már nagy sikert arattak vásárlóink körében, ezért biztos, hogy ezt a finom zöld árnyalatot is kedvelni fogjátok!

A Bazsalikomos kert 100%-ban természetes teái és fűszersói családi receptek alapján, sok-sok törődéssel készülnek. Termékeik egytől egyig kézműves finomságok. Az általunk választott Zöldike tea felfrissíti az elmét, energetizál, segíti a koncentrációt, megnyugtatja az idegrendszert. A gyömbér és a kardamom izgalmas, fűszeres ízt ad a teának.

A Bazsalikomos kert blogbejegyzéseiben részletesen megtalálhatók a különböző növények leírásai, tippek a termesztésükhöz és a hozzájuk fűződő szuper receptek! Szeretettel ajánljuk!

A Julka közösségének tagjai tudatos választásukkal aktívan formálják a jövőt. A Julka alapítóinak célja, hogy egy olyan gondolkodásmódot népszerűsítsenek és egy olyan ügy mögé álljanak, amivel anyaként, feleségként és tudatos felnőtt nőként azonosulni tudnak. A Julka kínálatában természetes összetevőkből álló, vagy tartósságuk miatt környezetkímélő termékeket találunk, amelyek alternatívát mutatnak a hulladékszegény és fenntartható életmódhoz. Mi egy mosható teafiltert választottunk Nektek ebből a szuper zöld kínálatból.

Májusi MY+ BOX meglepetésdobozunk szokás szerint most is a hónap első két hetében, május 14-ig rendelhető meg a NON+ webshopból!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK