MY+ BOX MÁRCIUS

Március érkeztével megjelent legújabb MY+ BOX meglepetésdobozunk, amely március 14-ig rendelhető webshopunkból!

A MY+ BOX dobozba minden hónapban egy-egy különleges hazai tervezői darab kerül egy NON+ termék mellé. Ezzel nem csak változatos és izgalmas a dobozok tartalma, de lehetőségünk nyílik minden hónapban bemutatni egy újabb tehetséges hazai tervezőt is, akinek a munkáit nagyon szeretjük és mi is szívesen kapnák ajándékba!

Mivel a MY+ BOX sorozat lényege éppen a meglepetés, ezért sosem áruljuk el előre, hogy mit rejt az adott hónapban rendelhető doboz, annyit azonban elmondhatunk, hogy minden alkalommal csupa olyan darabot válogatunk össze, amelyeknek mi is igazán örülnénk!

Márciusi MY+BOXunk március 1. és 14. között rendelhető webshopunkból!

Márciusi meglepetésdobozunk megjelenésének apropóján most megmutatjuk, mit rejtett az előző havi MY+ BOX, íme:

Beck Réka egyedi kerámiái között saját tervezésű ékszereket, kiegészítőket és lakberendezési tárgyakat találunk. Réka alkotásai közül kedvenceink a személyes üzeneteket hordozó varázskavicsok

Februári MY+ BOXunk mindegyikébe került egy-egy kerámia kavics Réka kollekciójából. Minden kavics más üzenetet hordoz, biztosak vagyunk benne, hogy minden kavics éppen ott kötött ki, ahol az a bizonyos fogalom éppen a leginkább célba talált!

Y Kardigánunk egy univerzális, szuperkényelmes és stílusos fazon, amelyet melegebb időben kabát helyett is viselhetünk.

Februári meglepetésdobozunkba már a kellemesebb tavaszi időre készülve választottuk ezt a fazont, amelyben éppen olyan kényelmes a hétköznapi ügyintézés-szaladgálás, mint az otthoni pihenés és szabad időtöltés.

A kardigán pamut futter anyagból készül, ez a legvastagabb pamut amivel dolgozunk - rugalmas, strapabíró, színtartó, nem bolyhosodik és különlegesen természetes és kényelmes viseletet biztosít egész nap!

Februári meglepetésdobozunkba a fentiek mellé egy 20%-os kedvezményre jogosító ajándékkupon is került, amely egyszeri alkalommal tetszőleges számú termék vásrlásakor használható fel a NON+ Showroomban.

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK