MY+ BOX - NOVEMBER

Megérkezett novemberi MY+ BOX meglepetésdobozunk! A csomag tartalmát előre most sem áruljuk el, de biztos, hogy szeretni fogjátok! 

A novemberi MY+ BOX 14-éig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz-sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-terméket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk!

Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Novemberi meglepetésdobozunk kapcsán most megmutatjuk, mi került az októberi összeállításba, íme: 

Októberben saját termékeink közül egy, már a hidegebb napokra szánt kiegészítőt választottunk: NON236 ujjkidugós kesztyűnk dupla rétegű fekete pamut anyagból készül, kényelmes puha ölelő kiegészítő a hűvösebb időben.

Saját termékünk mellé egy nagy kedvencet választottunk: a Ducsai.Leather.Goods CARA kártyatartóját, vagány ezüstmetál színben. Ducsai Judit munkáiért hosszú évek óta rajongunk, magunk is használjuk, szeretjük tárgyait. Stílusa a NON+hoz hasonlóan letisztult, minimalista, de a részletekben mindig felfedezhető valami kis extra, formai szellemesség. Judit gyönyörűen kivitelezett bőr termékei a legapróbb elemekre való nagy odafigyeléssel, szeretettel készülnek, egyedülálló minőségben a hazai piacon. A CARA kártyatartó rekeszes megoldásának köszönhetően 3 felé szelektálhatod a kártyáidat és névjegyeidet. Ha szereted az egyszerű megoldásokat, akár papírpénz tárolására is használhatod.

 

És egy kis apróság, amivel már az ünnepekre hangolódunk: A Fűszeres Lány mézeskalács fűszerkeveréke a karácsony elengedhetetlen kellékéhez lett kifejlesztve, de egy sor más süteménynek is új dimenziót ad: a mézeskalácsot felejthetetlenné varázsolja, de akár az almás pitével is csodát tesz. Forralt borhoz is bátran ajánljuk, vagy haladók a reggeli kávéjuk habját is felpimpelhetik vele! A mézeskalács fűszerkeverék összetevői: fahéj, gyömbér, szegfűszeg, csillagánizs, szerecsendió, kardamom.

Novemberi MY+ BOX dobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, melyeket kár lenne kihagyni! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK