MY+ BOX OKTÓBER

Mostantól két héten át kapható legfrissebb MY+ BOX meglepetésdobozunk, a NON+ havonta megjelenő izgalmas ajándékdoboza, amelybe minden hónapban egyedi hazai deisgntermékeket rejtünk egy-egy NON+ darab mellé.

Szerencsére minden hónap tartogat valamilyen indokot, hogy meglepd magad, vagy szeretteid egy kedves ajándékkal! Ha például lehangol, hogy vége a nyárnak, és feldobnád valahogy a borongós őszi napokat, ez az ajándék egészen biztosan kapóra jön majd! Rendeld meg most, garantáltan szeretni fogod!

Ahogy minden hónapban, most is megmutatjuk legújabb meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán, hogy mit rejtettünk az előző havi csomagba!

Szeptemberi MY+ BOX-unkban a zöld szín és annak legszebb árnyalatai domináltak!

A NON+ kollekcióból az óriás sál/stóla került a meglepetésdobozba, ami minden évszakban közkedvelt, praktikus darab, hiszen ha már egy picit is hidegebb van, nyakunkra tekerve megóv a kellemetlen vacogástól, nem mellesleg pedig színterápiás élménnyel is szolgál. A kék és a zöld szín ugyanis előfordul a természetben, ezért ezek a csodás ég- és földszín árnyalatok természetességet, energiát és belső nyugalmat tükröznek.

A pesto minden konyhatündér nagy kedvence, elkerülhetetlen, hogy legyen a háztartásban, hiszen igazi kulináris jolly joker: a legegyszerűbb ételekből is ínycsiklandó különlegességeket varázsol! Éppen ezért Zsófi, a fűszereslány fantasztikus termékei közül erre esett a választásunk. Friss bazsalikom, fenyőmag, parmezán és olívaolaj kell csupán az instant olasz életérzéshez! Ezek az alapjai ennek a fokhagymamentes zöldpestonak. Tartósítószer és adalékmentes - borítsd rá főtt tésztára, próbáld ki pirítósra kenve, szendvicsbe vagy salátába is rakhatsz belőle, mindegyikhez nagyon megy!

Zöld textilszatyrunk az eldobható bevásárlótáskák környezetbarát alternatívája. Legyen mindig a táskádban egy-két darab, így kiiktathatod az életedből a felesleges papír- vagy műanyagszemét termelését vásárláskor. A zöld textiltáskára ezúttal Czikkely Panni grafikája került. Nemrégiben indult együttműködésünk eredményeképpen egyre több helyen felbukkannak Panni kedves közvetlenséget sugárzó illusztrációi a NON+ berkein belül, legújabban például ezen a kedves zöld táskán. Szeretjük :)

Októberi MY+ BOX meglepetésdobozunk most is a hónap első két hetében, október 14-ig rendelhető meg webshopunkból.

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK