MY+ BOX OKTÓBER

Már kapható októberi MY+ BOX meglepetésdobozunk! A csomag tartalma most is titok, de biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogjátok! 

Az októberi MY+ BOX 14-éig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz-sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-terméket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk!

Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Októberi meglepetésdobozunk kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy mi került a szeptemberi összeállításba, íme:

Saját termékkollekciónkból a szeptemberi csomagba a NON766 garbót választottuk, amit egy különlegesen csinos fekete csipke anyagból készítettünk el! Igazi elegáns és egyszerre kényelmes fazon, akár hétköznapokra egy laza farmerral, vagy egy ünnepélyesebb szett darabjaként is tökéletes viselet!

Saját termékünk mellé két Bomo Art szettet választottunk, amelyekkel részben már az ünnepekre készülünk. Ugyan a december még távolinak tűnhet, de a tapasztalataink alapján hipp-hopp itt lesz!

Az ünnepi ajándékkártya pakk mellé különböző alkalmakra szóló gyönyörű üdvözlőkártyákat választottunk, amelyeket ugyanolyan öröm adni, mint kapni!

Októberi MY+ BOX dobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, melyeket kár lenne kihagyni! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK