MY+BOX SZEPTEMBER

Szeptember 14-ig rendelhető meg webshopunkból legújabb MY+ BOX meglepetésdobozunk!

Az ősz beköszöntével együtt érkezik a szeptemberi MY+ BOX, a NON+ meglepetésdoboza, amelybe minden hónapban izgalmas és egyedi kiegészítőket, dísz-vagy ajándéktárgyakat válogatunk össze számodra hazai tervezőktől egy-egy saját termékünk mellé.

Lepd meg magad, vagy szeretteid egy igazi különleges ajándékkal!

Ahogy minden hónapban, most is megmutatjuk legújabb dobozunk megjelenése alkalmával, hogy mit rejtettünk az előző havi csomagba!

Augusztusi MY+ BOX-unk tartalma a nyár végi hangulatot és a Balaton iránti végtelen rajongásunkat tükrözi!

Saját kollekciónkból az egyik legkedveltebb alapdarab, a fehér pamutból készült hosszú ujjú póló került a dobozba. Ez a fazon már a nyár végi hűvösebb estéken is jól jöhet, de egész évben jolly-joker, hiszen számos szezonális, vagy BASIC fazonunkkal kombinálva is tökéletesen működik! A fehér pólóhoz pedig egy-egy balatoni tervezőtől választottunk számotokra izgalmas meglepetéseket!

A Muksa design tervezője, Maglóczki Zsuzsa már több alkalommal tervezett a NON+ számára papírtermékeket - korábban füzetek, csomagolópapírok, és díszdoboz készült az ő gondos, precíz és kreatív kezei által. Jelenleg a Balaton mellett él és alkot, így új füzetkollekciójába azonnal beleszerettünk, amelyből minden dobozba más-más grafikájú került.

"Ezekben a füzetekben találkozik az újrahasznosított papír és a Balaton iránti szeretetem. Borítómintáimat a kékfestő technikák és a keleti porcelánok kékje inspirálták. A füzeteket egyesével vágom, kötöm, így minden darab egyedi, ahogyan a gondolataid, rajziad is, amelyeknek emlékezetes otthont nyújtanak a lapjai.”

Tuli-Berke Adrienn Tihana és Tuli Krisztián balatoni grafikusok, a Balcsikék márka alapítói és tervezői. A Balaton-tematikájú termékeik mellett ők a szivecskés karkötők megálmodói, amelyek bevételének egy részével az egészségügyben dolgozókat támogatják. Nagy örömmel választottuk ezt a csupa szeretet kiegészítőt! Nagyszerű dolog, hogy mostanra olyan sokan csatlakoztak a törekvésükhöz, hogy közösen már több, mint fél millió forintot tudtak adományozni az Országos Mentőszolgálatnak!

Szeptemberi MY+ BOX meglepetésdobozunk a hónap első két hetében, szeptember 14-ig rendelhető meg webshopunkból!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK