MY+ BOX SZEPTEMBER

Már kapható szeptemberi MY+ BOX meglepetésdobozunk! A csomag tartalma egyelőre most is titok, de biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogjátok! A szeptemberi MY+ BOX 14-éig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz-sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-terméket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk! Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Szeptemberi meglepetésdobozunk kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy mi került az augusztusi összeállításba, íme:

Augusztusi meglepetésdobozunkba saját kollekciónkból egy BASIC újdonság került, amelyet korábban még nem láthattatok: a fehér pamutból készült ujjatlan trikó egy vadiúj alapfazon, amely nyárra is tökéletes, az év többi részén pedig a kényelmes rétegezett öltözködés alapeleme lehet! 

Saját termékünk mellé a TYPO HUNGRY díszdobozos kiadványa és a hozzá tartozó szuper vagány vászonszatyor került. Ebben a különleges igényességgel szerkesztett limitált példányszámú kötetben az elmúlt húsz év hazai tipótörténete mellett kurátori interjúk és válogatott tipográfiai munkák kaptak helyet 242 alkotótól és kreatív stúdiótól, több mint 200 oldalon. A tipográfia iránti rajongásunkat szerettük volna megosztani a NON+ rajongóival, megmutatni ezen a hiánypótló kiadványon keresztül, milyen nagyszerű alkotásokban gazdag a hazai kortárs tipográfia művészete!

Szeptemberi MY+ BOX dobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, melyeket kár lenne kihagyni! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK