NON BASIC & DESIGN+ ÚJDONSÁGOK

Három új termék érkezett BASIC és DESIGN+ kollekciónkba! 

Raglán ujjú kapucnis zippes pulcsink cirmos szürke változatban is kapható mostantól BASIC kollekciónk kínálatában! A nagy, laza kapucnis pulcsink látványos, ezüst fém zippel záródik ferdén elöl, nyak részen. Hosszú ujjú, lezser szabású, sportos és kényelmes viselet.

Emellett szintén korábbról már ismert garbós óriás pólónk is megérkezett fekete színben. A garbós óriás póló lezser, könnyed, mindennapi viselet, amiben maximálisan fesztelenül érzed magad – különlegessé aszimmetrikus szabásvonalai teszik. Leggingsel, nadrággal, vagy önmagában ruhaként is hordható.

A két új BASIC fazon mellett DESIGN+ kollekciónk is új termékkel gazdagodott: Rozsdamentes acél egyfalú MIZU palackunk stílusos és a kompakt formájának köszönhetően könnyen elfér minden táskában, pohártartóban, hátizsák oldalzsebében. Csavaros kupakja praktikus és egészségre nem ártalmas BPA mentes műanyagból készült – a rozsdamentes acél pedig nem veszi át a szagokat, frissen tartja italod. 

Új termékeink már kaphatók webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol ezen a héten is nagy szeretettel várunk mindenkit csütörtöktől szombatig 10.00 és 19.00 óra között!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Ganna - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK