Ingyenes szállítás Magyarországon 20.000 Ft felett

NON+ BASIC ÚJDONSÁGOK

2019 Január 17.

NON+ BASIC ÚJDONSÁGOK

Megérkeztek a NON+ BASIC kollekció szezonális modelljei webshopunkba! 

A NON+ márka filozófiájának megfelelően a kevesebb több elvét követve, a BASIC kollekció olyan darabokat kínál, melyek épp úgy megállják a helyüket munkahelyi környezetben, mint a szabadidő pillanataiban - egy dolog azonban változatlan: mindig kényelmes és önfeledt viseletet biztosítanak.NON+ BASIC kínálata a szezonális kollekciókhoz kapcsolódó sportosan elegáns, kényelmes és vagány alapdarabokat vonultatja fel. Az egyedi, konzekvens stílusú, kényelmes és praktikus öltözékek a mozgalmas életet élő dinamikus nők ruhatárának elengedhetetlen alapdarabjai, melyek a divat folyton változó trendjeivel szemben különleges szetteket alkotva, hosszú távon magukban hordozzák az állandó megújulás lehetőségét.

Válaszd ki kedvenceid legújabb BASIC modelljeink közül!

A BASIC kollekció új fazonjait személyesen is felpróbálhatod új, budai Showroomunk nyitóhétvégéjén, január 18. és 20. között!

Az újra nyitó 3 napos partyn pezsgővel, finom falatkákkal és erre az alkalomra készült limitált darabszámú minikollekcióval várunk mindenkit szeretettel!

 

Címünk: 1126 Budapest, Dolgos utca 2. 2. épület 1. emelet 5.Még több cikk

Heti Szett Akció - Bő afrikai nadrág a szivárvány 7 színében
Heti Szett Akció - Bő afrikai nadrág a szivárvány 7 színében

2019 Május 14.

Májusi Heti Szett Akciónk keretében 7+7 fazont kínálunk 7 napon át 30% kedvezménnyel. Ezúttal vásárlóink kedvence, a Bő afrikai nadrág rendelhető a szivárvány 7 csodás színében, egy-egy hozzáillő kendővel!

Olvass tovább

NON+ X Bártkert Bistro
NON+ X Bártkert Bistro

2019 Május 06.

A Várkert Bazárban működő Bárkert Bistro az évszázados hagyományok szellemében impozáns belső tereivel és különleges fúziós konyhájával különleges élményt nyújt az ide látogató vendégek számára.

Olvass tovább

NON+ ANYÁK NAPI MINIKOLLEKCIÓ
NON+ ANYÁK NAPI MINIKOLLEKCIÓ

2019 Május 03.

Anyák napja alkalmából bemutatjuk különleges, szupercuki, limitált darabszámú anya-lánya és anya-fia minikollekciónkat!

Olvass tovább

NEW NEW NEW!

SUMMER COLLECTION