Idén karácsonyra 4 féle NON+ ajándékcsomaggal készültünk, amelyekben 1-1 NON+ ruha mellett a márka mottójával megjelenésükben és funkciójukban összecsengő  design darabok találhatók - "Less is more" - azaz a kevesebb több. Aki szereti a NON+ stílusát, garantáltan nagyon fog örülni ennek az ízléses és igényes válogatásnak! A csomag ára extra kedvezményt foglal magában, így sokkal jobban megéri, mint külön-külön megvásárolni a benne szereplő termékeket.

Minden ajándékcsomag más és más kiegészítő terméket tartalmaz, amelyeket ajándék textilszatyorban, selyempapírral körülölelve helyeztünk el a “WITH LOVE” feliratú papírdobozban - így Neked nincs más dolgod, mint átnyújtani az ajándékot  a képeslappal együtt és Boldog Karácsonyt kívánni!

A NON+ filozófiájának alapja a visszafogott minimalizmus és a praktikus funkcionalizmus. Ennek szellemében készítjük ruháinkat és kiegészítőinket több mint tíz éve. Hiszünk abban, hogy kevesebb jó minőségű tárgy többet ér a fenntarthatóbb és tudatosabb életmód szempontjából. Karácsonyi ajándékcsomagjainkat is ebben a szellemben állítottuk össze - olyan univerzális és népszerű darabokat választottunk kollekciónkból, amelyeket sok évig viselhet, vagy használhat aki kapja és amelyekkel önfeledt, kényelmes és stílusos pillanatokat élhet meg, kompromisszumok nélkül!