NON+ KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK

Idén karácsonyra 4 féle NON+ ajándékcsomaggal készültünk, amelyekben 1-1 NON+ ruha mellett a márka mottójával megjelenésükben és funkciójukban összecsengő  design darabok találhatók - "Less is more" - azaz a kevesebb több. Aki szereti a NON+ stílusát, garantáltan nagyon fog örülni ennek az ízléses és igényes válogatásnak! A csomag ára extra kedvezményt foglal magában, így sokkal jobban megéri, mint külön-külön megvásárolni a benne szereplő termékeket.

Minden ajándékcsomag más és más kiegészítő terméket tartalmaz, amelyeket ajándék textilszatyorban, selyempapírral körülölelve helyeztünk el a “WITH LOVE” feliratú papírdobozban - így Neked nincs más dolgod, mint átnyújtani az ajándékot  a képeslappal együtt és Boldog Karácsonyt kívánni!

A NON+ filozófiájának alapja a visszafogott minimalizmus és a praktikus funkcionalizmus. Ennek szellemében készítjük ruháinkat és kiegészítőinket több mint tíz éve. Hiszünk abban, hogy kevesebb jó minőségű tárgy többet ér a fenntarthatóbb és tudatosabb életmód szempontjából. Karácsonyi ajándékcsomagjainkat is ebben a szellemben állítottuk össze - olyan univerzális és népszerű darabokat választottunk kollekciónkból, amelyeket sok évig viselhet, vagy használhat aki kapja és amelyekkel önfeledt, kényelmes és stílusos pillanatokat élhet meg, kompromisszumok nélkül! 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK