/// Ingyenes szállítás Magyarországon ///

NON+ lányok

2018 Augusztus 23.

NON+ lányok

Mai blogposztunkban bemutatjuk a NON+ munkatársait, akikkel a showroomban találkozhattok, akik a telefon másik végén válaszolnak egy-egy érdeklődésre, akik összekészítik a webshopos megrendeléseket - nem kevés feladattal birkóznak meg nap mint nap, teszik mindezt töretlen lelkesedéssel és a legkedvesebb segítőkészséggel.

Sacit, a márka alapító-tervezőjét már jól ismeritek, itt az idő, hogy bemutassuk Nektek Zsófit és Zsuzsit is!

bemutatjuk a nonplusz munkatársait

Ha ellátogattok a NON+ showroomba, a legvalószínűbb, hogy Zsófi fogad majd Benneteket - ő a showroom lelke, aki jól ismeri a törzsvásárlók ízlését, így mindig a tökéletes darabot tudja ajánlani számukra az aktuális kollekcióból! Bármikor szívesen segít, sosem tolakodó, ugyanakkor őszintén megmondja, ha valami nem áll jól az embernek.

bemutatjuk a nonplusz munkatársait

bemutatjuk a nonplusz munkatársait

Zsófi vásárlóból lett a munkatársunk: korábban az MTVA-nál dolgozott szoftvertesztelőként, ami elsőre távolinak tűnhet a divat világától, de a márka iránti rajongása és lelkesedése számunkra sokkal többet jelent, mint bármilyen szakirányú végzettség. Zsófi az első NON+ darab beszerzése után beleszeretett a ruhákba, és korábbi munkáját hátrahagyva jelentkezett hozzánk üzletvezetői pozícióra - így már lassan két éve csapatunk tagja. 

bemutatjuk a nonplusz munkatársait

Míg Zsófi a vásárlóknak segít, Zsuzsi legtöbbször a logisztikai ügyekkel foglalkozik: a webshopot kezeli, rendeléseket állít össze, vásárlói emailekre válaszol és tartja a kapcsolatot a szállító céggel. Precizitása ezeknél a feladatoknál (is) aranyat ér!

bemutatjuk a nonplusz munkatársait

Zsuzsi a vendéglátás területéről érkezett hozzánk: korábban a Hadik kávéházban dologozott, ő is lelkes vásárlóként ismerte meg a márkát, s mikor váltáson gondolkozott, éppen kapóra jött egy álláshirdetésünk.  Közel áll hozzá a divat világa és a kreativitás, szabad idejében hímez és varr. Két kiskutya és egy cica büszke és boldog gazdája.

bemutatjuk a nonplusz munkatársait

bemutatjuk a nonplusz munkatársait

Míg Zsófi az élénkebb, vagányabb paletta lelkes híve, Zsuzsi inkább a fekete-szürke árnyalatokat részesíti előnyben. A fotózás napján Zsófi és Saci a NON446 ferde asszimmetrikus ruhában érkezett - ez lett mindkettőjük egyik kedvenc darabja a nyári kollekcióból. Zsuzsi a lazább darabok híveként a NON449 kivágott overál fekete változatát választotta, amiben egész nap kényelmesen érezheti magát.

Szeretettel várnak a lányok minden kedves érdeklődőt a showroomban hétfőtől szombatig 11-től 19 óráig, vasárnap pedig 11-től 16 óráig!

Látogass el hozzánk!

 
Még több cikk

Őszi Kollekció - Creative Energy
Őszi Kollekció - Creative Energy

2018 Szeptember 10.

Origami minták, kimonó-jellegű fazonok és geometrikus formákból építkező modellek megnyugtató földszín árnyalatai vonulnak fel a NON+ őszi kollekciójában.

Olvass tovább

Őszi kollekció a kulisszák mögött
Őszi kollekció a kulisszák mögött

2018 Szeptember 05.

Hamarosan érkezik a 2018-as őszi NON+ kollekció - bepillantást engedünk a Flashback Studio kulisszái mögé!

Olvass tovább

Borcsa NON+ban!
Borcsa NON+ban!

2018 Augusztus 16.

A NON+ akciós Heti Szett kollekcióját Zergi Bori fotográfus mutatja be. Ugye milyen szuperül állnak neki ezek a különleges BASIC darabok?

Olvass tovább