NON+ MODAL KOLLEKCIÓ - 20 új modell a fenntarthatóság jegyében!

Megérkezett legújabb MODAL kollekciónk, amelyben 20 könnyed, lágy esésű, puha és nőies fazon kapott helyet!

Folyamatosan törekszünk a fenntartható működésre, és kutatjuk a környezetbarát alapanyagokat. A MODAL anyag használata egy újabb lépés a környezettudatos öltözködés felé. Legújabb kollekciónk fazonjai már kaphatók webshopunkban és a NON+ Showroomban, ahol minden héten csütörtöktől szombatig várunk nagy szeretettel!

A modális szövet egy félszintetikus, bükkfa cellulózból készült - fenntartható textilnek is nevezett - lélegző, nedvszívó, lágy esésű, selymes tapintású, puha anyag, amelynek előállítása más textilekhez képest jelentősen kevesebb erőforrást igényel.

A modal alapanyag tulajdonképpen egy második generációs viszkóz szál, mely teljesíti a gyártók örök törekvését - miszerint a felhasznált alapanyag ötvözze az esztétikát és a használati teljesítményt, tehát nagy ellenálló képességű legyen. A modal környezetbarát és 100%-ban biológiailag lebomló tulajdonságai miatt hamar világszinten elfogadottá és közkedveltté vált.

Ezek a kedvező tulajdonságok mind-mind meghatározták legújabb kollekciónk választott fazonjait és a kollekció egészét. Modal fazonjaink viselése a kényelem mellett maximálisan komfortos, puhasága annyira selymes érzetet biztosít, hogy szinte le sem akarja venni magáról az ember! Mindemellett a tavasz/nyári időszakban a modal anyag tökéletes választás, mivel légáteresztő képessége és színtartó tulajdonsága - nagyobb igénybevétel esetén és sok mosás után is - magas.

Modal kollekciónk fazonjai már kaphatól webahopunkban és a NON+ Showroomban, ahol mostantól midnen héten csütörtöktől szombatig várunk nagy szeretettel 10.00 és 19.00 óra között!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK