SHADOW KOLLEKICÓ

Sok szempontból egészen különleges kollekcióval jelentkezünk a nyár végére!

A NON+ történetében először készítettünk egyedi mintájú alapanyagot, ráadásul 15 új fazonból álló kollekciónk ezúttal kifejezetten a NON+ számára tervezett Sterling ezüst ékszerekkel egészül ki! Az új modellek így három tervező kreativitásának metszetében születtek meg, ahol minden apró, finom részlet harmonikus egészet alkot: fogadjátok szeretettel SHADOW kollekciónkat!

SHADOW kollekciónk anyagának mintáját Balázs Viola tervezte. Viola az utóbbi évek során több magyar divatmárka számára készített már mintákat, vizuális világának sokszínűsége eredményeképpen a legkülönfélébb stílusokban is születtek munkái. Nagyon örülünk a SHADOW kollekcióval induló együttműködésnek - a frissen debütáló elegáns, nőies, ugyanakkor a NON+ világához hű fazonok új perspektívát nyitnak márkánk életében!

Legújabb kollekciónkhoz Fekete Fruzsi tervezett egyedi ékszereket, amelyek stílusukban és letisztult formavilágukban is tökéletesen illeszkednek a NON+ világához! Fruzsi az úgynevezett viaszveszejtéses technikával készíti ékszereit: minden darab alapját kézzel formálja meg viaszból, így lesz egyedi és megismételhetetlen minden egyes darab!

"A SHADOW kollekció összhatására a lágy, nőies elegancia jellemző, mégis van benne ritmus, mozgalmasság és élet. Nagyon szeretem, mert picit a saját határaimat feszegettem ezekkel a darabokkal és Viola mintájával is, de nagyon NON+os lett a végeredmény, Fruzsi ékszerei pedig valósággal megkoronázzák a szetteket" - mondja Saci, a NON+ tervezője az új kollekcióról.

SHADOW kollekciónk fazonjai már kaphatók webshopunkban és Showroomunkban, ahol minden héten csütörtöktől szombatig várjuk nagy szeretettel az érdeklődőket!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK