Summer Colours Kapszulakollekció

A nyári Let's Go kollekciónkhoz kapcsolódóan létrehoztunk egy limitált darabszámú kapszulakollekciót kedvenc nyári árnyalataink, a legkedveltebb NON+ alapszínek és a legnépszerűbb nyári fazonok ötvözésével, mert tudjuk, hogy imádjátok a különleges darabokat és az élénk árnyalatokat!

NON141 bokáig érő zöld pamut kapucnis sport ruha

NON449 Laza pink pamut overál

NON136 Zöld pamut bő afrikai nadrág

NON86 pink pamut nyakbaakasztós ruha

A Summer Colours kapszulakollekció fazonjait úgy válogattuk össze, hogy a csinos, nőiesebb stílus kedvelői és a sportosan vagány nonplusz darabok rajongói is találjanak kedvükre valót a felhozatalból: a ferde asszimetrikus ruha a nyári kollekcióban piros és matróz csíkos színben volt nagyon népszerű, ezért most az örök kedvenc fekete pamutból is elkészítettük Nektek, akárcsak a laza overált és a kapucnis sport ruhát, valamint a nyakbaakasztós ruhát. Ez utóbbiak pink és élénkzöld színben is elérhetőek. 

NON446 fekete pamut ferde asszimetrikus ruha

NON448 fekete pamut laza overál

NON141 fekete pamut bokáig érő kapucnis sport ruha

NON86 fekete pamut nyakba akasztós ruha

A nyár nagy slágere a csíkos pamut futter, melyből két új fazon kapott helyet a kapszulakollekcióban: a sportos, rövid ujjú kapucnis pulcsiruha igazi vagány kiegészítő hűvösebb nyári estékre, a háromszög ruha pedig különleges szabásának köszönhetően kölcsönöz egyedi megjelenést viselőjének!

NON448 csíkus pamut futter rövid ujjú kapucnis pulóverruha

NON303 csíkos pamut futter háromszög ruha

A méltán népszerű univerzális szürke pamut sem maradhatott ki a minikollekcióból: a laza overált, a vagány bokáig érő kapucnis sport ruhát és a szupercsinos nyakbaakasztós kisruhát is elkészítettük ebből a különösen kedvelt pamut anyagból. 

NON448 szürke pamut laza overál

NON141 szürke pamut bokáig érő kapucnis sport ruha

NON86 szürke pamut nyakbaakasztós ruha

A Summer Colours kapszulakollekció a hét végén érkezik meg a NON+ Andrássy úti showroomjába és a webshopba, ahol a limitált készlet erejéig lesz elérhető. A kollekció vásárlóinak a ruhák mellé ajándék Let's go grafikás vászontáskával kedveskedünk!

nonplusz Let's go vászontáska

A Summer Colors kapszulakollekció fotóit a HYGGE teraszán készítettük - ezúton is nagyon köszönjük a kedves vendéglátást!

Fotók: Rácmolnár Milán

Modell: Örvendi Cintia

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK