Let's go - a kulisszák mögött

A NON+ tavaszi-nyári kollekciója a dinamizmus, a látványos kontrasztok és a friss tavaszi árnyalatok jegyében született. Darabjai egyszerre energikus és érzékeny, határozott és kifinomult hangulatúak, a karakteresebb és visszafogottabb fazonok tökéletesen kiegészítik egymást és lendületben tartják a kollekció egészét.

A lendületes tematikához lendületes képanyag dukál - ez az igény fogalmazódott meg bennünk, ezért a szezonhoz a statikusabb műtermi fotók helyett több helyszíneken készítettünk különböző hangulatú képeket.  

 

 A Let’s go kollekcióban az erőteljes színek és könnyed, lágy pasztell árnyalatok kontrasztja, a szabásvonalak finom geometriájának összhatása alkot harmonikus egységet. A geometrikus szabásvonalakhoz letisztult hátteret, minimalista enteriőrt kerestünk. Tökéletes választásnak tűnt Lili és Robi gyönyörű világos lakása, ahol a fehér falak, a fehérre mázolt parketta és téglafal ideális közeget biztosított a ruhák számára. 

A kollekció finom pasztell világoskék színpalettája ellenpontozza az erős kontrasztokat, az elcsúsztatott passzévonalak, az egyenesek és ívek találkozása izgalmas összhangot teremt. A fotózás második felvonásának a Bálna Budapest épületében működő HYGGE központ adott helyet, ahol a pasztell kék árnyalatú könnyed darabokat és a kollekcióhoz kapcsolódó BASIC alapfazonokat fotóztuk.  

 

A Bálna grandiózus terei és különleges építészeti megoldásai, illetve a HYGGE letisztult, skandináv hangulatú belső terei jellegükben tökéletesen illenek a NON+ stílusjegyeihez. 

A tavaszi-nyári kollekció Kiss Miklós grafikusművész lendületes Let’s go illusztrációjával válik teljessé, amely pólókon, strandáskákon és természetesen a már jól ismert, szezonról-szezonra megújuló, inspiráló üzenetet rejtő NON+ címkéken jelenik meg. 

 

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Rácmolnár Milán

Modellek: Batki Fanni - Attracitve, Szabó Anima, Tenki Réka, Vári Virág - Attractive

Smink/haj: Fülöp Zsófi

Tipográfia - Let's go: Kiss Miklós

Koncepció: Hoffmann Petra

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK