Basic kollekció

A NON+ BASIC kínálata a szezonális kollekciókhoz kapcsolódó sportosan elegáns, kényelmes és vagány alapdarabokat vonultatja fel. A kiváló minőségű anyagokból készült ruhák a NON+ alapszíneiben - fekete, fehér, cirmos szürke, piros és királykék - elérhetők. Az egyedi, konzekvens stílusú, kényelmes és praktikus öltözékek a mozgalmas életet élő dinamikus nők ruhatárának elengedhetetlen alapdarabjai, melyek a divat folyton változó trendjeivel szemben különleges szetteket alkotva, hosszú távon magukban hordozzák az állandó megújulás lehetőségét.

A NON+ BASIC kollekció darabjai tökéletesen illenek egymáshoz és az aktuális szezonális újdonságokhoz egyaránt. Minden egyes darab harmonikusan illeszkedik a már korábban megvásárolt NON+ öltözékekhez, egy-egy újabb fazon vásárlásával pedig nem a meglévők helyett, hanem azok mellé választunk. 

A NON+ márka filozófiájának megfelelően a kevesebb több elvét követve, a BASIC kollekció olyan darabokat kínál, melyek épp úgy megállják a helyüket munkahelyi környezetben, mint a szabadidő pillanataiban - egy dolog azonban változatlan: mindig kényelmes és önfeledt viseletet biztosítanak.Tervező: Kiss Sarolta
Fotó: Kiss Lenke 'Dalocska'
Modell: Farkas Laura
Smink/haj: Agnes Pataky Makeup artist