NonpluszNonpluszNonplusz

SLOW FASHION / FENNTARTHATÓSÁG

FENNTARTHATÓSÁG

A NON+ termékek tervezésének és gyártásának hátterében egyaránt kiemelten fontos szerepet játszik a fenntarthatóság értékrendje, a hosszú távra tervezés szándéka és a környezettudatos működésre való törekvés. A tervezéstől egészen a termékek kiszállításáig megvalósuló teljes munkafolyamatunk során szem előtt tartjuk ezeket a szempontokat annak érdekében, hogy minimalizáljuk a márka ökológiai lábnyomát és az őrült tempóban változó divattrendek ellenében hosszú élettartamú, kompromisszumok nélkül szerethető termékeket hozzunk létre.


Tervezés

A NON+ márka karakterét meghatározó BASIC kollekció a kezdetektől fogva következetes stílusirányzatot képvisel, fazonjai a “less is more” elvét valló minimalista, egységes formavilágot követik.

Ruháink és kiegészítőink kiváló minőségű, hosszú élettartamot garantáló pamut alapanyagból készülnek, nem egy-egy szezonra, hanem évekre tervezve. A ruhák pamut alapanyagának OEKO-TEX® minősítése garantálja, hogy textiljeink humánökológiai szempontból megfelelnek a legmagasabb nemzetközi előírásoknak.

Gyártás

Fontos számunkra a hazai könnyűipar támogatása: öltözékeinket egy budapesti varrodában gyártjuk, ahol a megfelelő munkakörülmények biztosítása mellett készülnek kézi munkával, odaadó figyelemmel és magas minőségi sztenderdek mellett kollekciónk darabjai.

Törekszünk a gyártás során létrejövő hulladékanyag minimalizálására is: szabászati anyagmaradékainkból kisebb tárgyak (sapkák, sálak, kesztyűk, fejpántok és kedvenc Makijaink) készülnek.

 

Társadalmi felelősségvállalás

A gyártás során létrejövő hulladékanyagokból gyermeksapkákat és gyermekruhákat is készítünk, melyeket gyermekkórházak számára ajánlunk fel, ezzel támogatva a kórházi ellátásban részesülő gyerekeket. Jelenlegi együttműködő partnereink a Bethesda Kórház Alapítvány, az Őrzők Alapítvány és a MikulásGyár

 

 

Csomagolás és szállítás

Termékeinket 100%-ban lebomló, komposztálható ruhatasakokba csomagoljuk és önzáró papírdobozban kézbesítjük.


Kollaborációk

Szezonális kollekcióink tervezésekor előszeretettel működünk együtt hazai tervezőkkel és kreatív alkotókkal, így színesítve kollekcióink vizuális világát.

A hazai design támogatása szívügyünk - ezzel a céllal hoztuk létre havonta megjelenő MY+ BOX meglepetésdobozunkat, amelybe hónapról-hónapra tehetséges hazai tervezők kis szériás termékeit rejtjük, nem titkolt célunk ezzel ismertséget szerezni számukra a NON+ vásárlók körében.

Szintén hazai tervezők együttműködésével születnek meg folyamatosan bővülő kínálatú DESIGN+ kiegészítő kollekciónk egyes darabjai is.


Vasárnap,Hétfő,Kedd,Szerda,Csütörtök,Péntek,Szombat
Január,Február,Március,Április,Május,Június,Július,Augusztus,Szeptember,Október,November,December
A készlet hamarosan elfogy. Csak [max] darab maradt.