DRESS CODE

 

Sosincs második lehetőség első benyomást tenni

Az arculat szavak nélkül mesél a cégről, amelyet képvisel. A jól megválasztott logó, színvilág, design mellett ugyanolyan fontos a munkatársak megjelenése is, hiszen ők azok, akikkel az ügyfelek nap mint nap találkoznak. Elengedhetetlen ezért, hogy az ő megjelenésük is a cég által képviselt szellemiséghez és a gondosan megalkotott image-hez illeszkedjen.
A DRESS CODE erre kínál letisztult, egyedi, és szó szerint testre-, és arculatra szabott megoldásokat.

Munkaruha egyenesen a kifutóról

Magyarország egyik vezető divatmárkájának tervezője - Kiss Sarolta által életre hívott DRESS CODE, a NON+ stílusára jellemző forradalmi látásmódjával újraírja mindazt, amit eddig a munkaruhákról/formaruhákról gondoltunk.

Minőség, kényelem, időtállóság

A DRESS CODE ruhákat szabadon variálhatja az adott helyszínhez vagy eseményhez, így munkatársai és hostessei nem csak kifogástalan megjelenésükkel, de stílusukkal is kiemelik márkáját a hétköznapok forgatagából és a versenytársak közül.

Átírjuk a szabályokat

Hazai manufakturális varrodákban kézzel készült, széles fazon és méretválasztékban elérhető DRESS CODE pamutruhák megújítják a stílusos arculatról alkotott tudásunkat.

A siker 2300 változata

DRESS CODE 50 modellből álló, 47 színben elérhető kollekciója összesen több mint 2300 variációval gondoskodik arról, hogy márkája legyen a következő mérföldkő a stílusos márkamanagement nagykönyvében.

210 grammos pamut anyagunk rugalmas, időtálló, színtartó, közepes vastagságú, tapintása puha, matt hatású, viselése természetes. Összetétel: 95% pamut 5% elasztán.

  A ruha: kapocs a cégétrék és a munkatárs között.

  Egyedi megjelenés, megkülönböztető erő, image növelés.

   

  Részletes információkkal és személyre szabott árainkkal kapcsolatban kérjük keressenek minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  Tel.: 06 30 495 0775

  dresscode@nonplusz.hu