TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Segítsünk együtt - adni jó! 

Kiemelten fontos számunkra a környezetbarát, fenntartható működés, ennek szellemében ruháinkat a legjobb minőségű alapanyagokból, a legapróbb részletenkek szentelt nagy figyelemmel készítjük annak érdekében, hogy hosszú távon ruhatárad részét képezhessék.

A gyártás során igyekszünk minél kevesebb szabászati hulladékot termelni, a leeső anyagokból pedig gyermeksapkákat és gyermekruhákat készítünk, melyeket gyermekkórházak és alapítványok számára ajánlunk fel, ezzel támogatva az ellátásban részesülő kicsiket. 

"Nagyon régi vágyam válik valóra ezzel, óriás öröm számomra hogy segíthetek, adhatok és ezzel örömet okozunk vásárlóinkkal közösen, hiszen minden egyes NON+ darab megvásárlása hozzátesz ehhez a kezdeményezéshez, amiért nagyon hálásak vagyunk!" - mondja Kiss Saci, a NON+ tervezője az együttműködésről. 

Emellett rendszeresen felajánlunk aktuális kollekcióinkból ruhákat különböző alapítványok és jótékony célú kezdeményezések számára is.

Jelenlegi együttműködő partnereink a Vertebra alapítvány, a Bethesda Kórház Alapítvány, az Őrzők Alapítvány és a MikulásGyár