TERMÉKEK CSERÉJE / VISSZAKÜLDÉSE

TERMÉKEK CSERÉJE
Amennyiben valamilyen oknál fogva cserélni szeretné a terméket amit megrendelt, házhozszállítás esetén ingyenesen megteheti cserecsomag szolgáltatásunkkal - mely Magyarországon belül, teljes vételárú ruhák esetében 1x igényelhető.
Termék cseréjének online menete:
1., Töltse ki az elektronikus visszaküldési formanyomtatványt és a megjegyzés sorba írja meg pontosan, hogy melyik terméket mire szeretné cserélni (NONPLUS kód, szín, méret). Felhívjuk figyelmét, hogy cserét a webshopon elérhető termékekre tudunk biztosítani!
2., Ezt követően nincs más dolga, mint visszacsomagolni a dobozba a cserélni kívánt terméket, mellyel várja a futárt, és mi cserecsomag szolgáltatással elküldjük az Ön részére az új terméket - ingyenesen.
Termékek cseréjére személyesen is van lehetőség a NONPLUS HOME BOUTIQUE-ban, nyitvatartási időben.
TERMÉK VISSZAKÜLDÉSÉNEK FELTÉTELEI
Amennyiben a megrendelésével bármilyen okból nem elégedett, jogában áll a megvásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldeni. A fenti határidő alól kivétel, a December hónapban vásárolt termékek visszaküldési határideje, mely az ünnepekre való tekintettel Január 15-ig érvényesíthető.
Felhívjuk figyelmét, hogy kizárólag sértetlen terméket áll módunkban visszavenni! A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vásárló viseli.
A csomagba minden esetben tegye bele a visszaküldendő terméket - eredeti állapotában (nem hordott, nem mosott, nem öblített), illetve küldje el részünkre az elektronikus visszaküldési formanyomtatványt.
VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS
Amennyiben eláll a vásárlástól, a termék/ek vételárát visszatérítjük, a visszaküldött termék beérkezését követő 14 napon belül, forint bankszámlára.

Felhívjuk figyelmét, hogy Heti Szett Akciós termékek esetében a Vásárló nem élhet elállási jogával a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pontjára hivatkozva, mivel ezek a termékek olyan nem előre gyártott termékek, amelyeket a Vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állít elő a Szolgáltató. A Heti Szett Akciós termékek esetében – amennyiben a Vásárló számára nem megfelelő a termék – a megrendelt termék értékében kupont állítunk ki, amit a Vásárló a NONPLUS Webáruházban, vagy a NONPLUS HOME BOUTIQUE-ban vásárolhat le. Erre vonatkozóan bővebb információt a nonplusz.hu weboldalon az ASZF menüpont alatt talál.
 
A terméket az alábbi módon és az alábbi címre tudja visszaküldeni

FIGYELEM! A NONPLUS WEBSHOPON TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS ESETÉN, A TERMÉKEKET KIZÁRÓLAG A MEGADOTT CÍMRE TUDJA VISSZAKÜLDENI, VAGY SZEMÉLYESEN NYITVATARTÁSI IDŐBEN VISSZAHOZNI. VISSZAKÜLDÉS ESETÉN A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSÉNEK KÖZVETLEN KÖLTSÉGÉT A VÁSÁRLÓ VISELI!

1., ELSŐ LÉPÉS:
- Minden esetben elsőként töltse ki az
elektronikus visszaküldési formanyomtatványt

2., MÁSODIK LÉPÉS:
- A megadott címre küldje/hozza vissza a terméket/termékeket, eredeti állapotban, sértetlenül, a cégnév és a telefonszám megadásával:
NONPLUSZ FASHION KFT. / NONPLUS HOME BOUTIQUE - 1126 Budapest, Dolgos u. 2. / 4. épület, II. emelet 12. - info@nonplusz.hu
Kérjük a pontos címet és a NONPLUS telefonszámát minden esetben tüntesse fel a csomagon: 06 30 253 0193

ELEKTRONIKUS VISSZAKÜLDÉSI FORMANYOMTATVÁNY

 

További kérdés esetén, kérjük írjon nekünk e-mailt, szívesen segítünk!