Ingyenes szállítás Magyarországon 20.000 Ft felett

NON+ X Bártkert Bistro

2019 Május 06.

NON+ X Bártkert Bistro

Nemrégiben ellátogattunk a Bomo Art Budapest Várkert Bazárban működő üzletébe, megcsodáltuk a gyönyörű papírtermékeket, ez után pedig elfogyasztottunk egy finom ebédet a Bárkert Bistroban, szuper hangulatban!

A Várkert Bazár különleges épületegyüttes, egy lenyűgöző neoreneszánsz csoda, amit Ybl Miklós álmodott meg a 19. század derekán. Ez a sokat látott, nagy múltú hely az elmúlt 130 évben aktív szerepet játszott a főváros életében; eleinte kereskedőknek, művészeknek, kiállítóknak adott otthont, később ifjúsági rendezvények központja volt. Mikor már annyira elhasználódott, hogy életveszélyessé nyilvánították, évtizedeken át üresen állt, és minden alkalommal, ha elmentünk előtte, majd megszakadt a szívünk látva, hogy mennyire nem becsüljük építészeti emlékeinket. 

Aztán a közelmúlt hosszas munkálatait követően végre újra méltó pompájában mutatkozik az épületegyüttes, helyiségeiben rendszeresen divatesemények, kulturális rendezvények, üzletek és vendéglátóegységek kaptak helyet. Az itt működő Bárkert Bistro az évszázados hagyományok szellemében törekszik rá, hogy az ide látogató vendégek számára a legjobbat nyújtsa. 

A Bistro impozáns belsőépítészeti megoldásai az este'r partners tervezőiroda ízlését dícsérik: a hosszabb belsőépítészeti tervezési folyamatot egy rövid határidejű, gyors kivitelezés követte, amelynek során egy igazi nagyvárosi, eklektikus és egyben elegáns éttermet és kávéházat hoztak létre. A század eleji romantikus hangulatot bohém, divatos növénykerti stílussal vegyítették - a rengeteg növény és az impozáns belső tér együttese fantasztikus hangulatot teremt. A Versailles-ra emlékeztető teret kellemesen lezserré teszik a kényelmes szófák, hatalmas kaspók, vintage kiegészítők. Az óriási csillárok kihangsúlyozzák a fehér boltíves térszerkezetet.

És hogy mit találunk az étlapon? A menü kínálata hagyományos, klasszikus, modern, újszerű, de mindenek előtt: minden ízében meglepetés az új gasztronómiai irányzat, a fuzionális konyha jegyében. A tradicionális magyar ételeket markáns nemzetközi ízekkel házasították össze - bármit is választunk az étlapról, garantáltan nem okoz majd csalódást!




Még több cikk

PIHE-PUHA ÚJ TÉLI FAZONOK
PIHE-PUHA ÚJ TÉLI FAZONOK

2019 December 02.

Tíz új puha, ölelő fazonnal bővült téli kollekciónk kínálata!

Olvass tovább

MY+ BOX DECEMBER
MY+ BOX DECEMBER

2019 December 01.

Olvass tovább

NON+ ÚJ TÉLI FAZONOK
NON+ ÚJ TÉLI FAZONOK

2019 November 25.

Megérkeztek szürke punto anyagból készült újdonságaink a webshopba!

Olvass tovább

MY+ BOX DECEMBER

RENDELD MEG DECEMBERI MEGLEPETÉS DOBOZUNKAT MOST!