NON+ X Bártkert Bistro

2019 máj. 06.

NON+ X Bártkert Bistro

Nemrégiben ellátogattunk a Bomo Art Budapest Várkert Bazárban működő üzletébe, megcsodáltuk a gyönyörű papírtermékeket, ez után pedig elfogyasztottunk egy finom ebédet a Bárkert Bistroban, szuper hangulatban!

A Várkert Bazár különleges épületegyüttes, egy lenyűgöző neoreneszánsz csoda, amit Ybl Miklós álmodott meg a 19. század derekán. Ez a sokat látott, nagy múltú hely az elmúlt 130 évben aktív szerepet játszott a főváros életében; eleinte kereskedőknek, művészeknek, kiállítóknak adott otthont, később ifjúsági rendezvények központja volt. Mikor már annyira elhasználódott, hogy életveszélyessé nyilvánították, évtizedeken át üresen állt, és minden alkalommal, ha elmentünk előtte, majd megszakadt a szívünk látva, hogy mennyire nem becsüljük építészeti emlékeinket. 

Aztán a közelmúlt hosszas munkálatait követően végre újra méltó pompájában mutatkozik az épületegyüttes, helyiségeiben rendszeresen divatesemények, kulturális rendezvények, üzletek és vendéglátóegységek kaptak helyet. Az itt működő Bárkert Bistro az évszázados hagyományok szellemében törekszik rá, hogy az ide látogató vendégek számára a legjobbat nyújtsa. 

A Bistro impozáns belsőépítészeti megoldásai az este'r partners tervezőiroda ízlését dícsérik: a hosszabb belsőépítészeti tervezési folyamatot egy rövid határidejű, gyors kivitelezés követte, amelynek során egy igazi nagyvárosi, eklektikus és egyben elegáns éttermet és kávéházat hoztak létre. A század eleji romantikus hangulatot bohém, divatos növénykerti stílussal vegyítették - a rengeteg növény és az impozáns belső tér együttese fantasztikus hangulatot teremt. A Versailles-ra emlékeztető teret kellemesen lezserré teszik a kényelmes szófák, hatalmas kaspók, vintage kiegészítők. Az óriási csillárok kihangsúlyozzák a fehér boltíves térszerkezetet.

És hogy mit találunk az étlapon? A menü kínálata hagyományos, klasszikus, modern, újszerű, de mindenek előtt: minden ízében meglepetés az új gasztronómiai irányzat, a fuzionális konyha jegyében. A tradicionális magyar ételeket markáns nemzetközi ízekkel házasították össze - bármit is választunk az étlapról, garantáltan nem okoz majd csalódást!
Még több cikk

SZEZONÁLIS BASIC ÚJDONSÁGOK
SZEZONÁLIS BASIC ÚJDONSÁGOK

2020 aug. 10.

Tizenhárom új fazonnal bővült szezonális BASIC kollekciónk kínálata, a legnépszerűbb NON+ alapdarabok gyűjteménye. Az újdonságok elérhetők webshopunkban és a NON+ Showroomban!

Olvass tovább

A HÓNAP TERMÉKE - AUGUSZTUS
A HÓNAP TERMÉKE - AUGUSZTUS

2020 aug. 05.

Megérkezett az augusztusi Hónap Terméke, egy szuperkényelmes, 100% biopamutból készült laza nyári fazon. A limitált készlet erejéig kapható webshopunkban és a NON+ Showroomban!

Olvass tovább

MY+BOX AUGUSZTUS
MY+BOX AUGUSZTUS

2020 júl. 31.

Augusztus elsejével megérkezett legfrissebb MY+ BOX meglepetésdobozunk!

Ezúttal sem áruljuk el előre, mit rejt az ajándékdoboz, de a korábbi hónapokhoz hasonlóan most is csupa különleges és egyedi hazai tervezői darabra számíthatsz tőlünk!

Olvass tovább

A HÓNAP TERMÉKE

MEGJELENT AZ AUGUSZTUSI HÓNAP TERMÉKE - LIMITÁLT DARABSZÁMBAN ELÉRHETŐ WEBSHOPUNKBAN!