NON+ X Bártkert Bistro

Nemrégiben ellátogattunk a Bomo Art Budapest Várkert Bazárban működő üzletébe, megcsodáltuk a gyönyörű papírtermékeket, ez után pedig elfogyasztottunk egy finom ebédet a Bárkert Bistroban, szuper hangulatban!

A Várkert Bazár különleges épületegyüttes, egy lenyűgöző neoreneszánsz csoda, amit Ybl Miklós álmodott meg a 19. század derekán. Ez a sokat látott, nagy múltú hely az elmúlt 130 évben aktív szerepet játszott a főváros életében; eleinte kereskedőknek, művészeknek, kiállítóknak adott otthont, később ifjúsági rendezvények központja volt. Mikor már annyira elhasználódott, hogy életveszélyessé nyilvánították, évtizedeken át üresen állt, és minden alkalommal, ha elmentünk előtte, majd megszakadt a szívünk látva, hogy mennyire nem becsüljük építészeti emlékeinket. 

Aztán a közelmúlt hosszas munkálatait követően végre újra méltó pompájában mutatkozik az épületegyüttes, helyiségeiben rendszeresen divatesemények, kulturális rendezvények, üzletek és vendéglátóegységek kaptak helyet. Az itt működő Bárkert Bistro az évszázados hagyományok szellemében törekszik rá, hogy az ide látogató vendégek számára a legjobbat nyújtsa. 

A Bistro impozáns belsőépítészeti megoldásai az este'r partners tervezőiroda ízlését dícsérik: a hosszabb belsőépítészeti tervezési folyamatot egy rövid határidejű, gyors kivitelezés követte, amelynek során egy igazi nagyvárosi, eklektikus és egyben elegáns éttermet és kávéházat hoztak létre. A század eleji romantikus hangulatot bohém, divatos növénykerti stílussal vegyítették - a rengeteg növény és az impozáns belső tér együttese fantasztikus hangulatot teremt. A Versailles-ra emlékeztető teret kellemesen lezserré teszik a kényelmes szófák, hatalmas kaspók, vintage kiegészítők. Az óriási csillárok kihangsúlyozzák a fehér boltíves térszerkezetet.

És hogy mit találunk az étlapon? A menü kínálata hagyományos, klasszikus, modern, újszerű, de mindenek előtt: minden ízében meglepetés az új gasztronómiai irányzat, a fuzionális konyha jegyében. A tradicionális magyar ételeket markáns nemzetközi ízekkel házasították össze - bármit is választunk az étlapról, garantáltan nem okoz majd csalódást!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK