Ingyenes szállítás Magyarországon 20.000 Ft felett

NON+ X Bártkert Bistro

2019 Május 06.

NON+ X Bártkert Bistro

Nemrégiben ellátogattunk a Bomo Art Budapest Várkert Bazárban működő üzletébe, megcsodáltuk a gyönyörű papírtermékeket, ez után pedig elfogyasztottunk egy finom ebédet a Bárkert Bistroban, szuper hangulatban!

A Várkert Bazár különleges épületegyüttes, egy lenyűgöző neoreneszánsz csoda, amit Ybl Miklós álmodott meg a 19. század derekán. Ez a sokat látott, nagy múltú hely az elmúlt 130 évben aktív szerepet játszott a főváros életében; eleinte kereskedőknek, művészeknek, kiállítóknak adott otthont, később ifjúsági rendezvények központja volt. Mikor már annyira elhasználódott, hogy életveszélyessé nyilvánították, évtizedeken át üresen állt, és minden alkalommal, ha elmentünk előtte, majd megszakadt a szívünk látva, hogy mennyire nem becsüljük építészeti emlékeinket. 

Aztán a közelmúlt hosszas munkálatait követően végre újra méltó pompájában mutatkozik az épületegyüttes, helyiségeiben rendszeresen divatesemények, kulturális rendezvények, üzletek és vendéglátóegységek kaptak helyet. Az itt működő Bárkert Bistro az évszázados hagyományok szellemében törekszik rá, hogy az ide látogató vendégek számára a legjobbat nyújtsa. 

A Bistro impozáns belsőépítészeti megoldásai az este'r partners tervezőiroda ízlését dícsérik: a hosszabb belsőépítészeti tervezési folyamatot egy rövid határidejű, gyors kivitelezés követte, amelynek során egy igazi nagyvárosi, eklektikus és egyben elegáns éttermet és kávéházat hoztak létre. A század eleji romantikus hangulatot bohém, divatos növénykerti stílussal vegyítették - a rengeteg növény és az impozáns belső tér együttese fantasztikus hangulatot teremt. A Versailles-ra emlékeztető teret kellemesen lezserré teszik a kényelmes szófák, hatalmas kaspók, vintage kiegészítők. Az óriási csillárok kihangsúlyozzák a fehér boltíves térszerkezetet.

És hogy mit találunk az étlapon? A menü kínálata hagyományos, klasszikus, modern, újszerű, de mindenek előtt: minden ízében meglepetés az új gasztronómiai irányzat, a fuzionális konyha jegyében. A tradicionális magyar ételeket markáns nemzetközi ízekkel házasították össze - bármit is választunk az étlapról, garantáltan nem okoz majd csalódást!
Még több cikk

Heti Szett Akció - Bő afrikai nadrág a szivárvány 7 színében
Heti Szett Akció - Bő afrikai nadrág a szivárvány 7 színében

2019 Május 14.

Májusi Heti Szett Akciónk keretében 7+7 fazont kínálunk 7 napon át 30% kedvezménnyel. Ezúttal vásárlóink kedvence, a Bő afrikai nadrág rendelhető a szivárvány 7 csodás színében, egy-egy hozzáillő kendővel!

Olvass tovább

NON+ ANYÁK NAPI MINIKOLLEKCIÓ
NON+ ANYÁK NAPI MINIKOLLEKCIÓ

2019 Május 03.

Anyák napja alkalmából bemutatjuk különleges, szupercuki, limitált darabszámú anya-lánya és anya-fia minikollekciónkat!

Olvass tovább

NON+ X Roomfive
NON+ X Roomfive

2019 Április 24.

Az öltözködés és a lakberendezés egyaránt nagyban befolyásolja hangulatunkat, közérzetünket és életminőségünket, kifejezi személyiségünket, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk mindkettőre. Kedvenc budapesti üzleteinket bemutató sorozatunk keretében ezúttal a Roomfive csodás bemutatótermében jártunk. 

Olvass tovább

NEW NEW NEW!

SUMMER COLLECTION