Ingyenes szállítás Magyarországon 20.000 Ft felett

NON+ X Bártkert Bistro

2019 Május 06.

NON+ X Bártkert Bistro

Nemrégiben ellátogattunk a Bomo Art Budapest Várkert Bazárban működő üzletébe, megcsodáltuk a gyönyörű papírtermékeket, ez után pedig elfogyasztottunk egy finom ebédet a Bárkert Bistroban, szuper hangulatban!

A Várkert Bazár különleges épületegyüttes, egy lenyűgöző neoreneszánsz csoda, amit Ybl Miklós álmodott meg a 19. század derekán. Ez a sokat látott, nagy múltú hely az elmúlt 130 évben aktív szerepet játszott a főváros életében; eleinte kereskedőknek, művészeknek, kiállítóknak adott otthont, később ifjúsági rendezvények központja volt. Mikor már annyira elhasználódott, hogy életveszélyessé nyilvánították, évtizedeken át üresen állt, és minden alkalommal, ha elmentünk előtte, majd megszakadt a szívünk látva, hogy mennyire nem becsüljük építészeti emlékeinket. 

Aztán a közelmúlt hosszas munkálatait követően végre újra méltó pompájában mutatkozik az épületegyüttes, helyiségeiben rendszeresen divatesemények, kulturális rendezvények, üzletek és vendéglátóegységek kaptak helyet. Az itt működő Bárkert Bistro az évszázados hagyományok szellemében törekszik rá, hogy az ide látogató vendégek számára a legjobbat nyújtsa. 

A Bistro impozáns belsőépítészeti megoldásai az este'r partners tervezőiroda ízlését dícsérik: a hosszabb belsőépítészeti tervezési folyamatot egy rövid határidejű, gyors kivitelezés követte, amelynek során egy igazi nagyvárosi, eklektikus és egyben elegáns éttermet és kávéházat hoztak létre. A század eleji romantikus hangulatot bohém, divatos növénykerti stílussal vegyítették - a rengeteg növény és az impozáns belső tér együttese fantasztikus hangulatot teremt. A Versailles-ra emlékeztető teret kellemesen lezserré teszik a kényelmes szófák, hatalmas kaspók, vintage kiegészítők. Az óriási csillárok kihangsúlyozzák a fehér boltíves térszerkezetet.

És hogy mit találunk az étlapon? A menü kínálata hagyományos, klasszikus, modern, újszerű, de mindenek előtt: minden ízében meglepetés az új gasztronómiai irányzat, a fuzionális konyha jegyében. A tradicionális magyar ételeket markáns nemzetközi ízekkel házasították össze - bármit is választunk az étlapról, garantáltan nem okoz majd csalódást!
Még több cikk

10 éves a NON+ - Interjú Kiss Sacival, a NON+ alapító-tervezőjével
10 éves a NON+ - Interjú Kiss Sacival, a NON+ alapító-tervezőjével

2019 Július 04.

Idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját a NON+. A jubileum alkalmából limitált darabszámú születésnapi kapszulakollekcióval bővült a márka kínálata. Kiss Sacival, a NON+ alapító-tervezőjével az elmúlt tíz év változásairól és az állandóságról beszélgettünk.

Olvass tovább

NON+ 10
NON+ 10

2019 Július 03.

Idén ünnepli 10 éves születésnapját a NON+, ez alkalomból született meg 10 fazonból álló limitált jubileumi kapszulakollekciónk. Minden modellből összesen 10 db készült,  minden egyes darab sorszámozott és dedikált!

Olvass tovább

NON+ 10 X MALINOVKA
NON+ 10 X MALINOVKA

2019 Július 01.

Idén ünnepli 10 éves születésnapját a NON+, ezalkalomból született meg jubileumi kapszulakollekciónk. A július 4-én megjelenő limitált kollekcióhoz ezúttal Szolnoki-Szendrődi Judit, a Malinovka márka alapítója tervezett különleges grafikát, amely a címkéken, árcédulákon és a kollekciót kiegészítő, nagy méretű shopperen is megjelenik.

Olvass tovább