SPRING 2023 - MEGÚJULÁS

A tavalyi év végén indult el a NONPLUS megújulásának minden területre kiterjedő izgalmas és kihívásokban gazdag átfogó folyamata. Igazi családként működünk, családtagokkal és barátokkal dolgzunk, és ahogy mi is folyamatosan változunk a színfalak mögött, úgy változik organikusan ezeknek megfelelően a márka is. A tavalyi év végére megfogalmazódott bennünk a teljes megújulás, felfrissülés igénye. Ennek a megújulási folyamatnak az eredményeképp március 1-jével - a tavaszi felfrissülés jegyében - megújult arculatunk és webshopunk is, mind tartalmilag, mind pedig felépítésében.

 

Új logónkat Katyi Ádám barátunk tervezte (ha nem ismernétek Ádám grafikai munkáit és fantasztikus betűterveit, gyorsan látogassatok el portfólió oldalára). Ádám tökéletesen ráérzett arra, ahogy a márka letisztult, geometrikus és szigorúbb karaktere finomabbá, lágyabbá és valahogy közvetlenebbé, játékosabbá vált az utóbbi időben. Az új, írott logó tökéletesen visszaadja ezt a fajta kedves, szerethető márkakaraktert, amely felé az elmúlt évek során haladtunk. A logó mellett az arculatot alapvetően meghatározó vizuális világ is változni fog, törekedve a sokszínűségre a kortárs trendek szem előtt tartásával. 

A webshop felépítése is egyszerűsödött - a főoldalról elérhető összes aktuális kollekciónk valamint minden fontos információ, amelyek részben a főoldalon, részben a lábléc menüben kaptak helyet.

Az új megjelenés mellett a tartalom is változik: MY+ BOX meglepetésdobozunkat február végével kivezettük a termékpalettáról, de nem marad folytatás nélkül ez a terméktípus - új formában és új tartalommal tér vissza a jövőben - de erről egyelőre nem árulhatunk el többet :) A korábban két havonta megjelenő HETI SZETT AKCIÓT mostantól felváltja a heti rendszerességgel megjelenő HETI SZETT, melynek fazonjait továbbra is előrendelésben vesszük fel és 15-25 munkanapon belül szállítjuk. A HETI SZETT fazonokból annyit készítünk el, ahány megrendelés érkezik, optimálisan tervezhető és maximálisan fenntartható a kollekció gyártása, ennek köszönhetően nem jön létre "dead stock", azaz beragad árukészlet. Mostantól tehát a HETI SZETT modellek hétfőnként jelennek meg és csak az adott héten, hétfőtől vasárnapig rendelhetők.

Legfrissebb szezonális modelleink mostantól az ÚJDONSÁGOK menüpont alatt lesznek elérhetőek: ebben a gyűjteményben limitált darabszámú szezonális fazonjaink és a hozzájuk árnyalatban illő szezonális BASIC modellek kínálatát találhatjátok meg. Legnépszerűbb alapdarabjaink gyűjteménye, a BASIC kollekció fazonjai változatlanul elérhetőek lesznek fekete, fehér és szürke színekben. Termékpalettánkon változatlanul jelen marad a DESIGN+ kollekciónk, a NONPLUS karakterét képviselő lifestyle tárgyaink kínálata, melyek a letisztult minimalizmus jegyében mindennapjaid praktikus és szerethető kiegészítői lehetnek. A jövőben akciós kifutó modelleinket az UTOLSÓ DARABOK menüpont alatt találjátok, melyeket kedvezményes áron, most utoljára vásárolhattok meg.

A jövőben szeretnénk Nektek többet megmutatni a NONPLUS család munkájából és mindennapjaiból - jóval több személyes tartalommal készülünk, szeretnénk bemutatni a márka arcait, akiknek a munkája nélkül nem működnénk, emellett törekszünk a minél átláthatóbb működésre, ezért egy következő bejegyzésben lépésről-lépésre bemutatjuk majd hol, hogyan és kik által készülnek kollekciónk darabjai. Nagyon reméljük, hogy a megújulásunkat legalább olyan nagy örömmel fogadjátok majd, amilyen nagy izgalommal és várakozással dolgoztunk rajta az elmúlt hónapokban.

Végezetül pillantsatok be tavaszi fotózásunk kulisszái mögé ezen a rövid videón keresztül és lessétek meg hamarosan érkező újdonságainkat!

KACSOLÓDÓ CIKKEK