VISZLÁT MY+ BOX!

Közel négy év után a februári MY+ BOX kiküldésével megszűnik havi rendszerességű meglepetésdobozunk. Sokan szerettétek, mi is nagy örömmel válogattuk össze minden hónapban tehetséges hazai alkotók design tárgyait egy-egy tematikus válogatásba. 

A megújuló NON+ kollekcióban nem marad folytatás nélkül ez a népszerű vonal, új formában és új tartalommal készülünk izgalmas folytatással, aminek a részleteire a közeljövőben derül majd fény! Az utolsó MY+ BOX tartalmát bemutatjuk még, mert nagyon szuper termékeket találtunk Nektek ezúttal is:

Saját kollekciónkból szezonális LAO topunk csíkos viszkóz változata került: ez a népszerű fazon izgalmas új karaktert kap a csíkos minta által, biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogjátok!

A felső mellé a februári dobozba a Honest Toil két terméke került. A Honest Toil családi vállalkozása eredetileg az Egyesült Királyságból és Magyarországról érkezett és akkor szerették meg Görögországot, amikor Tom családja a nyugat-peloponnészoszi Kyparissia városába költözött. Hirtelen azon kapták magunkat, hogy felelősek egy apró olajfaligetért - konzultáltak a szomszédokkal a helyi tavernában a betakarítási technikákról, és felfedezték Armenios olajprésjét, ahol hamarosan törzsvendégekké váltak. Így érkezett meg az első adag saját gyártású olívaolajuk: a legfrissebb, legzöldebb, legfüvesebb íz, amit valaha kóstoltak.

 

Extra szűz szűretlen olivaolajukhoz az apró, koroneiki olívabogyókat a kézi szüretet követő néhány órán belül az ültetvényhez pár mérföldre lévő üzemben préselik a görög Kyparissia faluban. Rendkívül tiszta, savtartalma nem haladja meg a 0,3%-ot. Telt, aromás ízével tökéletes salátákhoz, mártásokhoz és főzéshez is.

Az olivaolaj mellett Juli peloponnészoszi műhelyében vegán szappanokat készít a saját kis földjeikről származó szűretlen, hidegen préselt olívaolaj, más értékes növényi olajok, a kertjükben nevelt gyógynövények, illetve tengeri só és agyagok felhasználásával. Receptjeit a visszajelzéseitek alapján folyamatosan fejleszti. A nagy, átlagosan 160g-os szappantömbök sokáig kitartanak és alkalmasak a teljes test kíméletes de alapos tisztítására.

Februári MY+ BOX-unk megrendelői kipróbálhatják ezeket az egyedi, csupa természetes szappankülönlegességeket is! 

 

 

www.honest-toil.eu

 

 

 

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK