NONPLUS - 2023 NYÁR

Lenge pamutvászon fazonokkal várja a NONPLUS a legmelegebb nyári napokat!

Folyamatosan érkeznek a NONPLUS megújult webshopjába és Home Boutique-jába a nyári kollekció új darabjai, melyekhez lenge és könnyen kezelhető pamutvászon alapanyagot választott a márka tervezőcsapata.

 

 

Az új fazonok egyszerre képviselik a NONPLUS letisztult, kényelmes és stílusos alapkarakterét egy kis csavarral, amely Kiss Borbála látvány- és jelmeztervező kreativitását dicsérik.

A nyári kollekcióban a lezser, laza szabásvonal és a stílushoz tökéletesen illő természetes alapanyag összhatása alkot harmonikus egységet. A márka alapkarakterét leíró fekete és fehér mellett pink, narancs és piros színek is megjelennek a nyári kollekcióban az élénkebb árnyalatok rajongóinak kedvéért. 

 

 

“Mindannyian érezzük, hogy az elmúlt időszakban valamiféle változás indult meg a világban és bennünk. A NON+ a maga megújulásával tökéletesen ráérzett és reflektált erre a tendenciára és engem is megihletett a kollekció tervezésekor, mert rávezetett arra, hogy miközben ez az élet minden szegmensét érintő, kikerülhetetlen átalakulás elemi módon ugyan az eddigiekre épül, lényegében az egész folyamat nem kívülről tört ránk. Sokkal inkább saját belsőnkből bontakozik ki, méghozzá természetes fokozatossággal finoman, de elsöprő lendülettel. A kollekció minden darabja hordozza ezt a szellemiséget: lágy vonalait, lezserségét a belső türelem, frissességét a megújulás személyes dinamikája határozza meg” - mondja Kiss Borbála, az új fazonok tervezője.

A NONPLUS ruhákat Magyarországon tervezik és gyártják, a gyártási folyamat során a maximális fenntarthatóságra törekedve és a márkakarakter legfontosabb értékeinek mentén a lassabb, tudatosabb és átláthatóbb működés mellett.

 

Tervező: Kiss Borbála & Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska

Modellek: Amoon - Face Model Management Hungary, Patrícia - Visage Model Management

Smink, haj: Papp Charlotte

 

A NONPLUS nyári kollekció sajtóanyaga letölthető INNEN

 

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK