EVERGREEN KOLLEKCIÓ

Legújabb tavaszi fazonjaink igazi örökzöld darabok, nem csupán zöld-fekete csíkos pamut futter anyaguk miatt, de univerzális szabásvonalaik és jól kombinálható karakterüknek köszönhetően is. Biztosak vagyunk benne, hogy sok-sok éven át gardróbod kedvencei lesznek!

Hét új modell plusz egy meglepetés került EVERGREEN kollekciónkba: a játékos, sportos, ugyanakkor stílusos fazonokhoz ezúttal zöld-fekete csíkos pamut futter anyagot választottunk. Ez a legvastagabb pamut amivel dolgozunk, ennek van a leginkább tartása. Külső oldala sima, belső oldala hurkolt szálakból áll. Pamut futter alapanyagunk rugalmas, strapabíró, színtartó, nem bolyhosodik! 

A meglepetés pedig: a kollekció első 50 megrendeléséhez most ajándékot adunk, ami nem más, mint a Greenway Design "Evergreen Wreath" illatosító spray-je. Örökzöld ágak: fenyő, cédrus, eukaliptusz. Ezek az illatok lengik be otthonod, ahogyan az aromás, illóolajokkal teli üvegcséből permetezel a levegőbe. Az "Evergreen Wreath" aromája által megtelik a tér kedvenc növényeink zöld illatával. A Greenway illatosító spray azonnal feldobja a hangulatot – csak szórj a levegőbe egy keveset és már élvezheted is illatát. Használd bármely helyiségben, ahol gyorsan szeretnél intenzív illatosítást elérni! Az illatspray külön termékként is rendelhető webshopunkból a limitált készlet erejéig!

EVERGREEN Kollekciónk a limitált készlet erejéig kapható webshopunkban és a NON+ Showroomban!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Dalma - VM Model
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK