HETI SZETT AKCIÓ - NOVEMBER

Megérkezett legújabb Heti Szett Akciónk - ezúttal a lehulló őszi falevelek árnyalatait választottunk 24 kedvezményes modal fazonunkhoz.

Mától vasárnap éjfélig 24 nőies őszi fazont kínálunk 30% kedvezménnyel Heti Szett Akciónk keretében! Okker, oliva- és sötétzöld, valamint lágy homokszín árnyalatok alkotnak harmonikus szezonális palettát ebben a minikollekcióban.

Novemberi Heti Szett Akciónk fazonjai modal anyagból készültek. A modal alapanyag tapintása lágy, puha, selymes, színtartó és nem bolyhosodik – rendkívül kellemes viselet. Jó nedvszívó tulajdonsággal rendelkezik, nem gyűrődik könnyen és légáteresztő. A modal szálat ugyanolyan módszerrel állítják elő mint a viszkóz szálat, viszont annál tartósabb és rugalmasabb anyagot kapunk. A modal lebomlik biológiai úton, előállítása során 10–20x kevesebb vizet használnak, mint a pamut esetében.

Heti Szett Akciónk fazonjait előrendelésben vesszük fel és 15-25 munkanap alatt szállítjuk ki! Válaszd ki kedvenceid kollekciónkból és rendeld meg vasárnapig! Aktuális Heti Szett Akciónk fazonjai kizárólag webshopunkban kaphatók 30% kedvezménnyel egy héten át, november 14. éjfélig!

Heti Szett Akciónk fazonjait S-es méretben felpróbálhatod Showroomunkban, ahol ezen a héten is három napon át, csütörtöktől szombatig várunk nagy szeretettel 10.00 és 19.00 óra között!

Tervező: Kiss Sarolta, Judi Pintér

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Volkov Patrícia - Visage Models
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

 

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap,Hétfő,Kedd,Szerda,Csütörtök,Péntek,Szombat
Január,Február,Március,Április,Május,Június,Július,Augusztus,Szeptember,Október,November,December
A készlet hamarosan elfogy. Csak [max] darab maradt.