HETI SZETT AKCIÓ - SZEPTEMBER

Megérkezett legújabb Heti Szett Akciónk: 22 finom, kényelmes őszi modell vastagabb futter anyagunk öt árnyalatában. Heti Szett Akciónk darabjai csak ezen a héten kaphatók webshopunkban, 30% kedvezménnyel!

Aktuális akciós fazonjainknál most a felsőké a főszerep: hét különböző stílusos és kényelmes pulóvert és felsőt, valamint egy nadrágot választottunk a gyűjteménybe, melyeket az őszies árnyalatok tesznek méginkább az évszakhoz illőkké. 

Pamut futter anyagunk a legvastagabb pamut amivel dolgozunk, ennek van a leginkább tartása. Külső oldala sima, belső oldala hurkolt szálakból áll. Pamut futter alapanyagunk rugalmas, strapabíró, színtartó, nem bolyhosodik!

Heti Szett Akciónk fazonjait előrendelésben vesszük fel és 15-25 munkanap alatt szállítjuk ki! Válaszd ki kedvenceid kollekciónkból és rendeld meg vasárnapig! Aktuális Heti Szett Akciónk fazonjai kizárólag webshopunkban kaphatók 30% kedvezménnyel egy héten át, szeptember 18. éjfélig!

A modellek S-es méretben felpróbálhatók Showroomunkban, ahol ezen a héten is három napon át, csütörtöktől szombatig várunk nagy szeretettel minden érdeklődőt 10.00 és 19.00 óra között!

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke Dalocska
Modell: Dalma - VM Model
Smink: Pataky Ágnes
Haj: Tábori Kyra

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK