MY+ BOX ÁPRILIS

Megérkezett az április, ennek örömére bemutatjuk a MY+ BOX meglepetésdoboz-sorozat legújabb kiadását! A doboz tartalma természetesen ezúttal is titok még, de a korábbi hónapokhoz hasonlóan most is csupa különleges és egyedi darabra számíthattok!

Az áprilisi MY+ BOX megjelenésének apropóján most megmutatjuk, mit tartalmazott előző havi dobozunk, íme:

A márciusi MY+ BOX meglepetésdobozba a ZADOR manufaktúra különleges termékeit választottuk. A Balaton-felvidéken található, középkorból származó Zádor vára tövében bújik meg Pécsely települése, ahol a ZADOR családi manufaktúra a hagyományok és a legmodernebb gyártási eljárások ötvözésével új irányt képvisel a természetes és kézzel készített szappanok világában. A kizárólag természetes eredetű összetevőt tartalmazó szappancsalád különleges erejét a világhírű Hévízi termálvíznek köszönheti, melynek minden cseppje kincs. Hévíz, Európa legnagyobb gyógyító erejű meleg vizes tava rendkívül magas ásványi anyag tartalommal járul hozzá az egészséges és tiszta bőr ápolásához, harmonizáláshoz. A szappanokban található nátrium -hidrogén -karbonát, vas, jód, kálcium, magnézium és megannyi csoda 1000 méter mélységből tör fel és érkezik meg az egyedi eljárással készülő, luxus minőségű szappankollekcióba. A ZADOR szappanok a hagyományos eljárársok és a legkorszerűbb technológia ötvözésével készülnek, és a Laki Eszter által tervezett gyönyörű csomagolás különleges esztétikai értékkel ruházza fel a kollekció minden darabját!

A KAZA beton termékek a művészi igényesség és a legfejlettebb kortárs gyártástechnológia találkozásából születnek, folyamatosan tágítva és megújítva a beton eddig ismert felhasználását. Egy ilyen folyamat végeredményeként született meg a dobozunkban található ZADOR szappantartó is. Egy elegáns, és egyszerű design, ami praktikumának köszönhetően méltán válik a fürdőszoba díszévé.

Saját DESIGN+ kollekciónkból is került egy termék a dobozba: a webshopban kapható thermokulacsunk hamarosan megjelenő, fehér színű változata. A duplafalú, 18/8 osztályú rozsdamentes acélból készült vákumos szigeteléssel és rézbevonatú belső fallal készülő kulacs gondoskodik róla, hogy az italok tűzforróak vagy jéghidegek maradjanak 12/24 órán keresztül. 

Az áprilisi MY+ BOX is igazán különleges meglepetéseket tartalmaz majd, garantáltan nem okoz csalódást! Az áprilisi MY+ BOX április 1-től 15-ig rendelhető meg webshopunkból!

 

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK