MY+ BOX MÁRCIUS

Egész télen vártuk, hogy leírhassuk végre: ITT A TAVASZ!!! És ahogy eljött a március, megérkezett legújabb MY+ BOX-unk is! Havi rendszerességű meglepetésdoboz sorozatunk ehavi tartalma szokás szerint titok, de garantáltan nem okoz csalódást a NON+ kedvelőinek! A márciusi MY+ BOX március 14-ig rendelhető meg webshopunkból és a hónap végén kerül kiszállításra!

Meglepetésdoboz sorozatunk ötletét a magyar design iránti rajongásunk adta. A célunk ezzel a sorozattal lehetőséget teremteni ízléses és igényes hazai termékek és kisvállalkozások bemutatkozására. Minden hónapban egy újabb különleges válogatást állítunk össze Nektek: egy NON+ termék mellé mindig a márkánk stílusához és filozófiájához illő kiegészítőket, gasztro-termékeket, szépségápolási meglepetést vagy ajándéktárgyat választunk! Olyan csomagokat állítunk össze minden alkalommal, amelyet mi is örömmel kapnánk, vagy adnánk ajándékba!

Márciusi meglepetésdobozunk megjelenése kapcsán most megmutatjuk Nektek, hogy mi került a februári válogatásba!

Saját kollekciónkból a februári meglepetésdobozba hosszú ujjú garbónk türkiz változata került, amelynek különlegessége, hogy ebben a színben csak a MY+ BOX vásárlói juthattak hozzá! 

Már a tavaszra készülve választottuk a csodálatos Virágos Pagony virágmag csomagjait a meglepetésdobozba. A Virágos Pagonyban az év szinte minden szakában más és más fajok kápráztatják el a szemünket. Azt szeretnék megmutatni, hogy a megszokott vágott virág fajtáknál sokkal, de sokkal több virágfajta létezik, és mind csak arra vár, hogy felfedezzük szépségüket! Kedvenceik a Papaver fajok, az Ammi, a Zinnia, a Cosmos, az Orlaya, rengeteg szépséggel foglalkoznak kertészetükben. Virágaikat saját kezükkel ültetik és gondosan nevelik, hogy őszinte örömöt tudjanak csempészni a mindennapokba, legyen az akár csak egy asztali csokor, vagy akár egy teljes esküvői virágdekoráció. Virágmag kollekciókat is az alapján válogatják, hogy melyek azok a fajták amelyek otthon, házi kertekben is könnyen termeszthetők ezzel sok örömet okozva a kis növények nevelőinek. A virágmagok csomagolásait a Covellin Studio tervezi.

 

És ha már virág, egy kaspó-alternatívával is készültünk a zöldek kedvelőinek, amit egyébként általános tárolóként is használhatunk. A Bublab mosható papírzsákok környezettudatos ajándékcsomagolásként, vagy csak megunt/sérült virág kaspók remek egyedi burkolataként, játék-, pipere-, akár kenyértárolóként is szolgálhatnak! Bubla Ági termékei közepes méretben (12x14x25 cm), arany-fekete-olívazöld-ezüst-fehér színben kerültek be februári meglepetésdobozunkba. Mindegyik darab kézzel varrt, anyaguk kézzel vagy kímélő programban, alacsony hőfokon akár mosógépben is tisztítható. Megnedvesítve könnyen gyűrhetőek, egyedi formára alakíthatóak, úgy ahogy éppen aznap tetszik!

Márciusi MY+ BOX meglepetésdobozunk is csupa izgalmas meglepetést tartalmaz majd, ezt előre garantáljuk! Ne maradj le, rendeld meg még ma, hiszen akár magadnak rendeled, akár egy szerettedet leped meg vele, egész biztosan örömet okoz!

KACSOLÓDÓ CIKKEK

FOLTOS ÚJDONSÁGOK
FOLTOS ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
PASZTELL PAMUT ÚJDONSÁGOK
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
A HÓNAP TERMÉKE - FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MY+ BOX FEBRUÁR
MODAL ÚJDONSÁGOK
MODAL ÚJDONSÁGOK
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
HETI SZETT AKCIÓ - JANUÁR
COLOR ÚJDONSÁGOK
COLOR ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK
ORGANIC ÚJDONSÁGOK